2 ting du selv kan gøre for at øge spændingen i dit parforhold

Ønsker du større spænding og mere tiltrækning i dit parforhold? Så er der et par ting, du selv kan gøre med det samme. Hvis du har viljen og engagementet til at komme tættere på din partner, er det en udvikling, du nemt selv kan sætte i gang – det kræver bare at du dedikerer dig til indsatsen.

Vær ærlig om, hvem du er

Det kan lyde både banalt og usexet, men ærlighed er den mest effektive vej til at skabe en forbindelse i dit parforholdder er mere ægte, dyb og levende. I det øjeblik hvor du selv tør sætte ord på de bevægelser og følelser inde i dig, som du normalt ville holde for dig selv, så er du med til at skabe et nyt liv i din relation. De ting, det måske især vil gavne dig et være helt åben og ærlig om, er de emner der har relevans for dne følelser i dit parforhold og dit velbefindende i livet generelt.

Det betyder at især dine følelsesmæssige behov og grænser vil en nem måde at starte med en dybere ærlighed. Hvad savner du i parforholdet? Hvad er du træt af? Hvis du kan sætte ord på det på en ægte og kærlig måde, så er du nået et godt staykke af vejen allerede. Er det noget, du ønsker hjælp til? Så kan det være at du vil få gavn af at opsøge en coach i København.

Lyt med hjertet

En anden helt essentiel ting, du skal huske, hvis du gerne vil have mere spænding i dit parforhold, er, at du selv skal lytte til din partner. Ikke bare lytte til ordene – men være aktiv i lytningen ved at åbne dig og lytte til den betydning, der ligger neden under de konkrete ord, der bliver sagt.

Det betyder, at du måske skal indstille dig på, at fremtidige konflikter i dit parforhold ikke skal udvikle sig ved at du prøver at modbevise hvad din partner siger, men måske snarere lytter efter, hvad din partner egentlig mener med det, der bliver sagt.

Hvis det er noget, der er svært for dig, så kan det være en god idé at undersøge hvorfor. Er du selv bange for at blive overhørt i dit parforhold? Har du prøvet tidligere i dit eget liv at dit ståsted ikke blev respekteret, fordi du lyttede for meget til et andet menneske og glemte dig selv? Hvis det er noget du har oplevet, så kan du risikerer at det vil påvirke dit nuværende parforhold. Det er noget du kan arbejde med og få konkret hjælp til at løse i dit nuværende parforhold ved at opsøge en parterapeut i København.

Vigtigst af alt…

Uanset hvilke metoder du bruger for at få større spænding i dit parforhold, så husk at det kun virker, hvis du er tro mod dig selv og tør at indrømme de ting for dig selv, som også gør ondt. God fornøjelse!Postet by TerapeutCoach via AdSet linkbuilding network