5 gode råd til at pakke din kuffert inden ferien

Endelig! Du skal på ferie! Faktisk har du glædet dig i flere måneder, siden I bestilte jeres rejse tilbage i vinters, og nu er dagen endelig kommet. Vejrudsigten for feriemålet er lidt blandet, så du er nødt til at medbringe en del forskelligt tøj og både sko og sandaler. Hvordan pokker får du alt det ned i én kuffert? Der findes mange måder, hvorpå du kan pakke din kuffert. Her finder du en guide til, hvordan du får plads til mest muligt i kufferten og samtidig undgår, at alt tøjet er krøllet, når du når frem til din destination.

 

  1. Invester i en kuffert i en ordentlig kvalitet. Desværre hænger pris og kvalitet sammen. Der er forskel på en kuffert købt til billige penge i en dagligvarebutik og en kuffert fra et mærke, der er kendt for at have produceret kufferter i årtier. Ofte er de dyrere kufferter produceret i et let men holdbart materiale, der kan holde til den hårde behandling, kufferten kommer igennem i luftehavnen.
  2. Skriv en liste. Nogle dage inden du skal i gang med at pakke, kan det være en god idé at skrive en liste over alle de ting, du gerne vil have med på ferien. Så er du sikker på, at du ikke glemmer noget, og du kan nå at få vasket alt tøjet. Ved at skrive en liste under går du også at stresse op til ferie, fordi du har mere overblik.
  3. Fyld i plastikposer. Alle de ting i din toilettaske, som kan lække undervejs, bør du putte i en plasticpose. I flyet er din kuffert placeret i et rum sammen med al anden bagage. Her er der et anderledes lufttryk, og tandpastatuber, cremer, sæber osv har nemmere ved at gå op. Det er ikke noget værre end at komme frem til sit ferieparadis for så at opdage at hele kufferten er fyldt med shampoo.
  4. Læg alt tøj og sko fra listen frem. Når du skal til at pakke din kuffert, finder du alt på listen frem. Måske kan du allerede nu se, at det ikke er nødvendigt at have så mange t-shirts med, eller at du måske skal pakke noget mere undertøj.
  5. Rul i stedet for at folde. Alle de større stykker tøj som fx t-shirts, bukser, trøjer osv. Bør rulles i stedet for at foldes. Ikke nok med at tøjet fylder mere, men så undgår du også at tøjet bliver krøllet undervejs. Alle mindre ting som fx strømper og undertøj rulles også sammen og puttes ned overalt i din kuffert, hvor du kan finde plads. Når tøjet er rullet sammen, behøver det ikke at være sirligt placeret i kufferten, for det bliver ikke krøllet – ligegyldigt hvordan kufferten bliver vendt og drejet i flyveren. Denne måde er meget pladsbesparende og du kan nemt få plads til mere end du havde forventet.Postet by ag via AdSet linkbuilding network