Betal med Viabill på webshops – Viabill Dk

http://www.nirbana.dk

Betal med Viabill på webshops

Betal med Viabill Dk når du køber dine Nirbana Soul smykker, er en god løsning man i dag nemt kan benytte når man skal handle alt fra vores unikke designer smykker, og til tøj og tusinder af andre gave emner eller daglige fornødenheder. Hvad Viabill Dk tilbyder, er en helt og aldeles enkelt måde at del betale sine indkøb på, og faktisk delbetale over helt op til 24 måneder. Det er så ovenikøbet 100 % rente frit OG gebyr frit! Og kredit maksimum er på hele 2.000 kr.

Betaling med Viabill er udbredt

Viabill betaling er slået kraftigt igennem på det Danske online marked, og en meget stor mængde Danskere har i dag oprettet en konto ved Viabill Dk som man mere eller mindre frit kan handle på, og blot huske at foretage en indbetaling på hver måned således kontoen er afviklet over de maksimale 24 måneder.

Og de indkøb man foretager sig kan være fra alle de samarbejdspartnere som Viabill samarbejder med og som tilbyder deres delbetalings produkt, Og man kan altså foretage lige så mange indkøb man ønsker inden for den angivne beløbsgrænse.

Og så er det ganske simpelt at benytte. Når du for et eksempel på nirbana.dk vælger at ville betale med Viabill dk, så vælger du blot denne betalingstype når du tjekker ud. Og den kreditvurdering som Viabill benytter når man knapt at opleve da den foretages pr. omgående gennem deres systemer. Og du vil således ret omgående vide om du nu har købt dine varer som så naturligvis vil blive afsend omgående som ved enhver anden betaling. Og herefter klarer du og Viabill sammen, den fornødne kommunikation vedrørende fremtidige betalinger.

Simple restriktioner – betal med Viabill

For at holde sin betal med Viabill kredit helt og fuldstændigt rente og gebyr frit skal man blot overholde ret få, klare og ret simple regler som man også bliver oplyst når man starter sin konto. Og generelt skal man blot sørge for at foretage en indbetaling hver måned. Man bestemmer selv hvor meget man vil indbetale blot man har afviklet beløbet over de maksimale 24 måneder. Man er naturligvis også helt i sin ret til at indbetale hele beløbet på én gang, eller over et færre antal af måneder helt som man skulle ønske sig.

Glemmer man en måned sin indbetaling, så sørger Viabill dk for at trække et lille beløb fra det betalingskort du ved oprettelsen har oplyst dem. Dette tager Viabill et mindre gebyr for at gøre, så det anbefales at man overholder sine afdrag hver måned, netop for at undgå disse fordyrende og unødvendige gebyrer.

kreditgrænse med Viabill

Som noget forholdsvist nyt er Viabill dk begyndt at tilbyde en noget højere kreditramme som i dag er på 20.000 kr. Denne kredit er dog ikke helt rentefri, men følger dagsrenten for forbrugslån. Men kreditten tilbyder samme geniale fleksibilitet som den rente og gebyr fri lånetype op til de 2.000 kr. Men kræver en lidt grundigere kreditvurdering.

Viabill webshops & butikker findes i dag overalt i Danmark og du ser nemt hvor du kan bruge din kredit på Viabills egen webside.

Betal med Viabill – er fleksibelt og nemt

Vi ved nirbana.dk har benyttet Viabill som betaling løsning gennem nogle år, og kan kun anbefale betalingsformen hvis du ønsker lidt luft i din dagligdag. Se mere på Viabill betalingPostet by Tetersen via AdSet linkbuilding network