Binary options vs spread betting, er det det samme?

Spread betting blev introduceret af Stuart Wheeler, grundlæggeren af ??IG Index, mens du arbejder på gulvet i det gamle London Stock Exchange. Han tilbød grundlæggende futures, som havde den ære at en variabel kryds værdi. Siden da spread betting industrien har blomstret specielt i England, hvor spread betting overskud skattefri.

Binære optioner er en nyere detail udbud inden for den finansielle sektor, og også gå under navnet binære væddemål. Denne form for spekulation på markedet i form af en fast odds bet på en fremtidig aktiv pris. Spillet kan være, at det er over eller under en bestemt pris på et bestemt tidspunkt i fremtiden, når væddemålet udløber, eller en række andre specifikationer, f.eks aktivets pris skal være mellem to priser (strejker) ved udløb. Andre former for binære muligheder omfatter “touch” indstillinger hvorved bet vinder eller bliver slået ud (taber) så snart en forudbestemt strejke er nået.

Eksplosion i Renter
Selv om både mainstream futures og binære optioner har eksisteret i århundreder i en eller anden format, har den nylige eksplosion af interesse i disse instrumenter fra detailmarkedet været intet mindre end fantastisk med IG Group bliver kapitaliseret på London Stock Exchange ved i overskud £ 1 mia .. Spread betting førte afgiften, men binære muligheder er peddling hurtigt, og som kan ses fra den følgende Google Trends graf, har omfattende oversteg spread betting i Google-søgninger.

 

Fremtidig udvikling

Kan denne generation af interesse fortsætte man spørger? Nadex, Chicago-baserede binære optioner udveksling og 100% -ejet datterselskab af IG-Gruppen om April 8 annonceret sin første kvartal 2014 volumen var steget med 49,8% i samme periode i 2013. Det er en god stigning, men ikke betagende bærende I betragtning af den nyhed af instrumentet; derivatmarkeder vækst generelt stiger eksponentielt i sin vorden, så det samme antal næste år sandsynligvis vil være højere. Detail- OTC binære optioner markedet ser ud til at være at gå fra styrke til styrke også. Men hvad der sandsynligvis vil køre videre interesse og større mængder af binære optioner handel er stadigt mere sofistikerede af produkterne på tilbud.

Handles binære optioner øjeblikket ved de modsatte ender af spektret med hensyn til produkt og forhandler raffinement: på det mest usofistikerede detail ekstreme Over & Under instrumenter dominerer på de mest professionelle interbank valutamarkedet ekstremitet barriere optioner dominerer. Mellem disse to yderpunkter er et tomrum, som sandsynligvis vil blive lukket af mere professionelle og avancerede binære optioner på tilbud til detailkunden.

Da konkurrencen mellem platforme hots op afkastet på tilbud til de handlende vil blive mere konkurrencedygtige at tiltrække de mere kræsne dag erhvervsdrivende til festen.

Samtidig platformens udbydere vil have op deres spil i form af instrumenter på tilbud; Over & Under bliver banalt. I mainstream konventionelle option markeder måske + 80% af volumen er i form af strukturerede indstillinger strategier såsom opkald / sætte spreads, skræver og kværke, sommerfugle og kondorer så det tydeligt giver mening for binære optioner platforme til at udvide deres portefølje af strategier, de tilbyder .

Den binære optioner marked er ingen flash-in-the-pan, går det fra styrke til styrke med en stor kløft til at fylde mellem rekreative detail bruger og den mest sofistikerede finansielle marked i eksistens, interbank valutaoptioner marked. Spændende tider forude. En god broker at starte ud hos er BDSwiss Postet by binaereoptionerdanmark via AdSet linkbuilding network