Boligsalgs tips fra ejendomsmægler i København

Det er rigtigt vigtigt med god planlægning  af dit boligsalg, hvis konkurrencen er stor. Hvis flere i dit område sælge deres bolig på samme tid som dig.
Forbered boligsalget grundige

Før du starter processen med at sælge bolig kan være klogt at få tips om boligmarkedet, i det område, du vil sælge i af en rådgive omkring boligsalget af netop din bolig.

Tips fra ejendomsmæglere

Man kan for eksempel få tips ved at tale med flere ejendomsmæglere, før du beslutter dig. Få en gratis salgsvudering fra flere ejendomsmægler. På dette møde kan du stille spørgsmål og få forskellige tips, der kan være værd at tage yderligere om. Spørg venner, bekendte eller naboer, om de kender nogen gode mæglere. Få flere ejendomsmægler tilbud

Statistik og boliger info

At studere statistik om, hvordan boligmarkedet har udviklet sig i dit område, og hvad tid på året det er der hvor fleste boliger til solgt. Når der er færre boliger til salg er konkurrence også mindre. Derfor er det ikke nødvendigvis forkert at sætte din bolig til salg i stille perioder, hvor der er meget få boliger på markedet.

Stil spørgsmål

Spørg dig selv sammen væsentlige spørgsmål som ejendomsmægler stiller dig; Hvem er interesseret i at købe den slags bolig, du sælger? Til hvilken pris er lignende boliger solgt til? Hvad kan du bedst lide ved din bolig? Hvorfor købe? Er der nogen fejl / mangler på boligen, som du kan ordne, så det bliver mere attraktivt?

Svarende på disse spørgsmål er vigtigt at bruge aktivt i markedsføringen af ??Boligen.

At vælge en Ejendomsmægler i København eller i resten af landet

Kemi er afgørende, når de vælger en ejendomsmægler. Man skal føle tillid til, at mægleren er motiveret til at sælge din bolig, og i skal kunne tale sammen og blive enige om, hvordan du skal gå videre med f.eks. markedsføring.

En ejendomsmægler vil være i stand til at fremhæve fordelene ved din bolig og dit område. 

Mange ejendomsmægler tager et meget højt salær. Men der er igen grund til at betale de ekstra penge til ejendomsmæglerne i dag. Spare din penge og find en billig ejendomsmægler.
Det er naturligvis vigtigt, at du får sammen godt med mægleren, men det er også vigtigt, at du får en fornemmelse af, at køberne også får sammenbehandling af ejendomsmægler. De potentielle købere føler, at tærsklen er lav for at stille spørgsmål om ejendommen og ikke mindst, at mægler kan besvare disse.

Timing af salget

Det kan godt være, at det kan betale sig at male en væg, eller reparation lys, der er gået før fotografen ankommer. Sørg derfor for, at der er tid til dette inden fotografen ankommer. Det kan helt sikkert være værd at tage tid til at male m.m, da det kan påvirke den pris.

Nem-Ejendomsmægler.dk Amager hjælper dig gerne.

Held og lykke med salget.Postet by selvsalg via AdSet linkbuilding network