Bordudlejning København – Festguide

Bordudlejning København

Bor du i København eller på Sjælland, og står du og skal holde en fest, privat fest, firmafest, vejfest eller lignende, men mangler borde, stole, tallerkener, bestik, duge, køleskab, service, telt eller andet. Så kan dette nemt lejes hos en festarrangør med udlejning af telte mm..

Vi kan varmt anbefale firmaet Festgear.dk, der har alle de ting man skal bruge, hvis du selv skal holde din fest – de har alle de fornødne remedier og har bordudlejning københavn, teltudlejning, stoleudlejning, Slush Ice maskine udlejning, Sumodragter udlejning, duge udlejning, køleskabe udlejning og meget meget mere.

Et par gode råd til festen

For det første, da skal man overveje hvilken fest det skal være? Det er det første spørgsmål, man skal stille sig selv, man skal gøre sig klart, om man vil hyldes af en masse mennesker, give noget tilbage til venner og familie, eller om man vil opnå en personlig tilfredsstillelse. Selvfølgelig afhænger dette også af anledningen. Og om det er en privatfest, firmafest eller eksempelvis en vejfest.

  • Inviter gerne dine gæster i god tid, specielt hvis din fest ligger i ferieperioder, som eksempelvis i sommerferien. Da de eller kan være optaget eller have bestilt ferie mm.
  • Få gerne hjælp til festen – Sørg endelig for at have hjælp til servering og eventuelt oprydning i køkkenet, da man ellers vil være bundet op på dette under festen.
  • Bestil gerne mad udefra, et godt tip til en sommerfest er halvstegt pattegris, hvor der kommer en ud og skærer ud og serverer kødet direkte fra grillen, dette er yderst populært og velsmagende.
  • Lav en tidsplan over festens afvikling. Dels får man et godt overblik over festen, dels kan man bedre styre ”flowet.
  • Et af de vigtigste festråd gælder bordplanen. Vi kender alle situationen, hvor vi ser ned over gæstelisten og hurtigt udvælger en til to underholdende gæster til hvert bord, dvs. man prøver ofte at blande folk. Men sæt gerne de sjove skulder ved skulder. De sjove skal have nogen at være sjove sammen med. Og ofte kommer de mindre højtråbende også til at sige mere, hvis der ikke sidder én og råber ved deres bord.
  • Nogle af de mest mindeværdige fester, man kan holde er ofte dem, der har et tema ”temafester” – Så find eventuelt på et sjovt tema til festen.
  • Oftest har man desværre ikke plads i køleskabet, til alle drikkevarer når man holder en stor fest. Og hvis festen holdes i sommerhalvåret, så er det træls hvis drikkevarerne er lunkne. Nogle festudlejere tilbyder derfor også udlejning af køleskabe, f.eks. hvis du bor i København, skal du bare søge efter ”leje af køleskab København
  • Få leverandøren af servicen, borde og stole, til at ”tage opvasken” – dvs. du behøver ikke vaske servicen igen ved afleveringen, – Dette koster ikke ret meget.

Med disse få gode råd, så burde du kunne holde en god fest.Postet by Moeller via AdSet linkbuilding network