Byg selv arktitekttegnet hus med eurodan-huse

Arkitekttegnet hus med eurodan-huse

Mange drømmer om et nyt, lækkert, arkitekttegnet hus. Lige så mange tror det er rigtig, rigtig dyrt at bygge et sådan. Det vil eurodan-huse meget gerne modbevise. Et arkitekttegnet hus behøver nemlig ikke at koste 7 millioner kroner. Hos eurodan-huse starter priserne for et hus, tegnet af en arkitekt, allerede ved lige over 1 million kroner (selvfølgelig er det også muligt at købe lang dyrere end det, hvis man er til den slags).

Med andre ord, så får du husdrømmen ud af hovedet, og kommer i gang med eurodan-huse.

Mange muligheder – tegn selv

Få muligheden for selv at tegne dit hus (bare rolig, intet bliver lavet, hvis det ikke kan holde) med kyndig hjælp fra arkitekterne, som også efterfølgende designer huset. Ved at gøre det på denne måde er alle huse individuelle, og dermed kan man sagtens kalde det arkitekttegnet – også selvom det er et typehus. Med næsten 40 års erfaring er eurodan-huse en fremragende partner i udarbejdelsen af planerne om hus. Men hvordan er forløbet når man skal bygge eget hus?
Nu kan jeg ikke svare på, hvordan de gør andre steder, men ved førnævnte virksomhed er proceduren nogenlunde som følger:

  • Brug tid på at kigge i kataloger omkring husene
  • Find en grundplan som matcher dine ønsker
  • Book et møde
  • Medbring skitser, billeder og ideer som kan illustrere dit nye hus

Herefter får du rådgivning, hjælp og vejledning, således du får det præcis som du ønskede dig. Der bliver lyttet til dine ønsker, og der bliver gjort alt hvad der overhovedet er muligt for at føre disse ud i livet. Det trods alt dit hus, der skal bygges. En af de absolut bedste ting ved eurodan-huse er, at de har erfaringen fra mange år og flere tusinde byggede huse, til at sikre at både vilde, kreative og højtflyvende ideer kan gå i spænd med god byggekvalitet og funktionelle gennemprøvede løsninger. Det nytter trods alt ikke noget, at der bliver bygget et hus, som ikke er brugbart.

Uanset hvor i landet du vil bygge hus selv, kan du kontakte et lokalt kontor, som vil hjælpe dig videre på vejen mod dit nye hus.

Endnu flere muligheder for personligt præg

Vil du være med til at bygge dit hus selv, så kan du spare mange penge ved at vælge “medbyg”-løsningen. Her kan du selv varetage dele af byggeriet. Der følger omhyggelige instruktioner fra håndværkere og byggeledere, hvis man vælger denne løsning – det går ikke, at tingene ikke er gjort korrekt.
Er du til lavenergi og vedvarende energi, så er eurodan-huse klart at foretrække. Alle vores huse lever op til gældende krav og regulativer. Desuden kan alle døre og vinduer, der som standard bliver brugt, klassificeres som lavenergi. Du kan også få fuld tryghed, ved at tilkøbe en tryghedspakke, som blandt andet består af alarm og et års abonnement.

Se meget mere på eurodan-huse.dk.Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network