Canosan mod lidelser i bevægeapparatet hos hunde og katte

 

Canosan er et 100 % naturligt kosttilskud, der kan anvendes både til hunde og katte. Canosan er særdeles velegnet til hunde og katte, der døjer med lidelser og smerter i bevægeapparatet. Derudover kan der med fordel anvendes Canosan til hunde og katte, der døjer eller lider af overvægt og alderdom. Det anbefales specielt, at bruge kosttilskuddet fra Canosan til hunde, der er i voksealderen samt til sports- og brugshunde, som er meget aktive, da deres led ofte er disponeret for mere belastning end normalt og derfor har brug for ekstra støtte. Kosttilskuddet fra Canosan støtter den normale funktion i kæledyrets ledkapsler, ledbånd, ledbrusk og sener og styrker på den måde hundes og kattes led. Canosan kan med stor fordel bruges til din hund eller din kat gennem hele dyrets levetid, da det sikrer sunde og stærke led og dermed giver en forbedret livskvalitet hos dit kæledyr.

Hvordan virker præparatet?

Kosttilskuddet fra Canosan kan købes i pallets eller i tabletter og findes både i udgaver til hunde og i udgaver til katte. Der er forskel på indholdet, og det er derfor meget vigtigt, at du altid kun anvender de helt korrekte tabletter til din hund eller din kat. Tabletterne er lavet som tyggekiks og de er særdeles nemme at give både til hunde og katte, da tabletterne med deres velsmagende smagsnuancer, opfattes som godbidder af såvel hunde, som katte. Du kan endda opleve, at din hund eller kat vil tigge efter flere, fordi tabletterne smager så godt. Det er vigtigt, at dyrene ser tabletterne som noget positivt, da det kan være nødvendigt for din hund eller kat, at få tabletterne fra Canosan resten af livet. Det bør derfor ikke være en negativ oplevelse for dyret, at indtage det gode kosttilskud i form af tabletterne.

Kosttilskuddet er baseret på ekstrakt af grønlæbet musling (GLME) og indeholder tre vigtige ingredienser, der styrker din hunds eller kats led. Kosttilskuddet tilfører kæledyrets ledstruktur næringsstoffer, der er naturlige bestanddele i leddene og dermed også essentielle byggesten for leddets funktion.

De tre vigtige ingredienser i kosttilskuddet er, som følger:

– Glykosaminpoglykaner (GAG’er) også kaldet bruskgenopbyggende stoffer, der er vigtige byggesten i ledbånd, brusk, sener og ledkapsler, hvormed leddene sikres elasticitet samt stabilitet.
– Langkædede flerumættede fedtsyrer, der hjælper organismer med at lindre hundens eller kattens betændelsestilstande.
– Komplekse kulhydrater bidrager til at nedsætte mængden af betændelsesfremkaldende elementer i dyrets blodkar og letter dermed transporten af næringsstoffer til deres bestemmelsessted.

Dosering af kosttilskuddet

Kosttilskuddet findes i forskellige udgaver til hunde og katte og du må aldrig give kosttilskuddet til hunde til din kat – eller omvendt. Følg altid nøje indlægssedlen og kontakt altid din dyrlæge, hvis du er det mindste i tvivl om anvendelse af produktet til din hund eller kat.

Som hovedregel skal du dosere kosttilskuddet til din hund eller din kat, som følger:

Hund

– < 10 kilo = ½ tablet om dagen
– 10 – 20 kilo = 1 tablet om dagen
– 20 – 30 kilo = 1½ tablet om dagen
– > 30 kilo = 2 tabletter om dagen


Kat

< 5 kilo = 1 tablet om dagen
– 5 – 10 kilo = 2 tabletter om dagen
– > 10 kilo = 3 tabletter om dagen


Kosttilskuddet kan købes hos alle VetFamily- dyrlæger samt hos en lang række andre dyrlæger.


Slidgigt og smerte hos din hund eller kat

Lige såvel, som vi mennesker bliver slidt med alderen og oplever, at kroppen får skavanker, lige såvel oplever hunde og katte det. Det er helt naturligt, at som tiden går og dyrene bliver ældre, så falder aktivitetsniveauet, benene bliver stive og det kan være svært for dyret at rejse sig op. Der er selvfølgelig en grund til, at vores kæledyr med tiden bliver stivbenede eller halter og den grund skyldes ofte slidgigt. Slidgigt opstår, når den brusk, der beskytter ledfladerne, bliver slidt og tynd. Det kan give hunde og katte store smerter ved bevægelse og ofte ses også ny knoglevækst rundt om leddet, i forsøg på at holde det skadede led på plads. Det er desværre ikke muligt at kurere slidgigt, men symptomerne kan heldigvis lindres og vi passer allerbedst på vores dyrs knogler og led, ved at give dem de gode næringsstoffer fra kosttilskuddet gennem hele deres levetid. Derfor anbefales det, at du giver din hund eller kat kosttilskud i hele dyrets levetid, da det er måden, hvorpå du kan give de bedste betingelser for et sundt, langt og godt liv hos dit kæledyr. Kontakt eventuelt din dyrlæge for at finde det helt rigtige kosttilskud eller foder samt dosering til lige netop dit kæledyr. Hvis du har en anelse om, at din hund eller kat er ved at udvikle slidgigt, bør du også hurtigst muligt kontakte din dyrlæge, så I hurtigt kan sætte ind med behandlende kosttilskud, der har en lindrende effekt på dit kæledyrs smerter. En frisk og glad hund eller kat gør det hele meget sjovere for såvel den, som dig.Postet by jjdenmark via AdSet linkbuilding network