Catering på Sjælland lavet på friske råvarer

Catering er et koncept der længe har været kendt i Danmark og som kan lade sig gøre uanset hvilket arrangement man vil afholde eller hvor i Danmark man befinder sig. Man kan finde cateringfirmaer, der udbyder meget forskellig slags med – om det skal være dansk, italiensk, tyrkisk eller meget andet. Det lever i bedste velgående og danske cateringfirmaer har også fået flere og flere faste kunder i form af virksomheder, der tilkøber sig en frokostordning til personalet.

I lille Farum på Sjælland findes Lomanto Catering, som er et cateringfirma som så mange andre, men med en sjov og hyggelig historie bag sig. Grundlæggeren af firmaet, som også er kokken, der laver al maden, hedder Marco Lomanto. Han er født og opvokset på den italienske ø Sicilien. Han har altid haft en stor passion for madlavning og tog for mange år tilbage sin kokkeuddannelse i sit hjemland og arbejdede flere år her som kok, på flere forskellige restauranter indtil han i år 2000 valgte at flytte til Danmark. Her var det også madlavningen han levede af og stadig gør den dag i dag. Han mener, at det er vidunderligt at leve af det, som man elsker. Og det kan alle vist give ham ret i. I 2009 tog han det store valg om at blive selvstændig og startede derfor virksomheden Lomanto Catering op.

Her tilbyder han et bredt udvalg af mange forskellige menuer og tilbyder også at imødekomme alle kunders ønsker, hvis der kunne være nogle forespørgsler ud over de menuer, der er vist på hjemmesiden. Han kan også tilbyde at lave mad til helt op til 200 personer. Marco har altså en fleksibilitet ud over det sædvanlige. Der bliver lavet og leveret al slags mad til alle slags arrangementer – uanset om det er et mindre uformelt selskab eller om det er en stor fest med mange gæster. Hvilket leder os videre til endnu en service, som Lomanto Catering udbyder: Nemlig fest- og selskabslokaler i Farum, som det er muligt at leje. Her er alt hvad man skal bruge: Stilfulde lokaler, al service inkluderet, plads til både små og store selskaber, samt enkelthed i forhold til at have det hele samme sted (Lokale og mad, hvor maden bliver lavet på stedet).

Med de italienske rødder betyder det selvfølgelig at Marco ved, hvad god mad og smag er. Han er ekspert i det danske køkken, men bestemt også det italienske og sætter altid madens kvalitet i højsæde. Dette også for at få så stor kundetilfredshed som muligt selvfølgelig. Den store kundetilfredshed kan Marco Lomanto heldigvis se, da mange af hans kunder kommer igen og igen. Han har skabt en god kundekreds og han sætter en ære i at servere for de samme kunder igen. Det betyder dog ikke, at der ikke altid er plads til flere.



Postet by Lomanto via AdSet linkbuilding network