Copenhagen Event – eventplanlægning i København

Skal dit næste firma event være noget specielt?

Hos Copenhagen Event er vi specialister i planlægning og afholdelse af alle typer event for virksomheder i København og omegn. Vi tilbyder alt inden for teambuilding, sommerfester, påskefrokoster, julefrokoster, firmaevents og meget mere – det er din fantasy, der sætter grænser og vi er altid klar på en udfordring, når det kommer til et arrangement. Vigtigst for os er det at vores kunder ved at de får et arrangement i særklasse uden en masse besvær. Når du hyrer os så klarer vi alt fra planlægning til oprydning, vi levere personale til arrangementet og vi evaluerer alt med dig efter arrangementet er blevet afholdt. Når det kommer til indholdet af vores arrangementer, så er mulighederne mange – find massere af inspiration på vores hjemmeside.

Få uforpligtende tilbud og massere af inspiration

Copenhagen Event har været i branchen i mange år. Det betyder, at vi har afholdt et utal af forskellige events for en lang række forskellige typer kunder. Vi ved at der en lang række forskellige måder man kan afholde forskellige arrangementer på, og det er forskelligt fra kunde til kunde, hvilken model, der passer bedst. Derfor er vores proces sådan, at når du som kunde kommer til os, så vil du først modtage tre forskellige uforpligtende tilbud på din opgave. Disse tilbud består af en række forskellige komponenter, der tilsammen udgør dit event. Det smarte ved dette er både at du får en masse inspiration til hvordan dit event kan komme til at se ud, men vi har også gjort det således at hver enkel del af dit event er prissat individuelt. Dette betyder at du kan skille de forskellige tilbud ad for så at sammensætte lige det event, der passer til dine ønsker og ikke mindst dit budget.

Gennemsigtige priser

En af de ting der adskiller os fra vores kunder er vores fleksibilitet i forhold til vores pakker. Miks og match dit eget event og kom med dine helt egne ideer til hvad du vil have til dit event. Du vil kunne se hvad alt koster enkeltvist og derfor bliver det nemt for dig at skulle fortælle dine overordnede hvad budgettet for. Vi ligger en stor ære i at levere et produkt, der skaber værdi og glæde for vores kunder og du skal naturligvis vide præcis hvad du betaler for!

Kontakt os i dag

Skal du have planlagt et firmaevent? Copenhagen Event vil med glæde hjælpe dig på rette vej med dit arrangement. Vi klarer hele opgaven fra A til Z og du skal kun bekymre dig om at møde op på dagen. Nemmere bliver det ikke! Kontakt os i dag og lad os tage en snak om hvilket arrangement, du kunne tænke dig at holde. Så kommer vi med nogle gode bud på din opgave. Vi glæder os til at høre fra dig!Postet by copenhagenevent via AdSet linkbuilding network