Den korte revisor guide – hvad, hvorfor og hvordan?

En advokat har de fleste mennesker styr på, hvad er. Men hvad med en revisor? Revisorerne står lidt i skyggen af advokaterne, selvom en advokat og revisor, overhovedet ikke laver det samme.. .. derfor en hurtig guide om, hvad en revisor er.

Hvad er en revisor?

En revisor er en person, som ordner regnskab for – primært – virksomheder og selskaber. Et det kan f.eks. et årsregnskab, eller moms-regnskab. En revisor kan også bruges som sparringspartner eller rådgiver, for virksomhedsejere i større virksomheder. Bogholdere og reviorer er ikke det samme. En revisor laver også bogføring, men ofte er det en bogholder der ordner dette – da det ikke kræver særlig stor erfaring, og da en bogholders timepris næsten altid er billigere, end en revisors timepris.

Hvorfor bruge en revisor?

En revisor skal du naturligvis gøre brug af, hvis du vil have større sikkerhed, end ved brug af en bogholder. En revisor kan nemlig blive statsautoriseret og bliver denne revisor statsautoriseret, er det din garanti for, at skulle noget gå galt, er det ikke dig – men revisoren – der står inde for det pågældende.

Hvordan finder jeg en revisor?

Der findes mange tusinde revisorer i Danmark. Alternativt kan du på revisormatchr.dk, finde tilbud på billige revisorer. Gratis og uforpligtende, naturligvis.Postet by CasperJensenDK via AdSet linkbuilding network