Den ultimative guide til helt sorte sneakers

Farven sort er stilfuld, slankende, tidløs og klassisk – listen er uendelig. Helt sorte sneakers bliver mere og mere populære, så vi har lavet den ultimative guide til, hvordan man finder et par lækre sorte sneakers – og vigtigst af alt, hvordan man sammensætter et outfit med sorte sneakers.

Sådan styler du et par sorte sneakers
Du skal ikke være bange for at bruge et par helt sorte sneakers med sort tøj. Vi vil dog anbefale, at du ikke har et helt sort outfit på til et par helt sorte sneakers. Det kan nemt komme til at virke temmelig endimensionelt. Hvis du føler dig mest tilpas i et helt sort outfit til dine sorte sneakers, så forsøg at vælge tøj i forskellige tekstiler og materialer. Det giver lidt mere struktur til dit outfit.
En anden måde at have sorte sneakers på, kan også være ved at lade skoene være i fokus. Det kan du gøre ved at have helt lyst tøj på til dine sorte sneakers eller køre i blokfarver. Dette vil sikre, at alle vil lægge mærke til dine sorte sneakers.

De bedste helt sorte snedkers
Heldigvis er sorte sneakers super elegante og meget alsidige. Der er mange forskellige typer sneakers derude, og de er alle lavet i forskellige sorte nuancer, teksturer, materialer og tekstiler. Både Nike, Adidas, Converse, Reebok og Asics har alle designet helt sorte sneakers, og Kanye West og Kendrick Lamar har lagt navn til flere af disse helt sorte sneakers. Hvad mere kan man ønske sig?
Sorte sneakers er efterhånden blevet mere og mere populære, og det skyldes nok også, at de er super praktiske og de passer til alt tøj.

Selvom sorte sneakers er meget nemme at holde pæne, så kræver de stadig en lille opfriskning engang imellem.

  • Hvis dine sorte sneakers er fremstillet i læder, kan du nemt tørre dem over med en fugtig klud. Der findes også sæber, der er specielt fremstillet til rengøring af sko. Disse sæber udtørrer ikke læderet, og du undgår dermed at læderet kan krakelere.
  • Bunden og gummikanten på dine sneakers kan du rengøre med en børste – det kan være en neglebørste eller en sågar en tandbørste. Også her er det muligt at købe børster, der er specialfremstillet til sko.
  • Snørebåndene kan du vaske eller skifte ud, når de begynder at se lidt slidte ud. Et par nye snørebånd koster sjældent særligt mange penge.
  • Brug altid strømper i dine sneakers. Det er den nemmeste måde at forebygge, at dine sneakers kommer til at lugte af sure tæer. Hvis dine sko alligevel kommer til at lugte, så køb en duftende skospray.
  • Invester altid i en imprægnering og brug dem, inden du tager skoene på første gang, og derefter jævnligt. Det beskytter dine sneakers mod vind og vejr og holder dem pænere i længere tid.Postet by ag via AdSet linkbuilding network