Derfor bruger jeg altid transportbur til min hund

Transportbur i bilen er ikke bare til pynt. De giver dig flere fordele, hvilket jeg vil argumentere for her.
FOR DET FØRSTE er det mere sikkert end blot at have hunden rendende frit i bilen. På sæderne, både for og bag er den til fare for de andre passagerer. Hvis du bremser hårdt op, er det ikke meget anderledes, end hvis du har andre tunge genstande placeret som løst gods i bilen. Det bliver til dødbringende projektiler. Det er netop det, som videoer med crash test hunde viser. Her ser man, hvad der sker, når man kører galt med løst gods i bilen (in casu hunde). Det er noget farligere, end de fleste regner med. Måske tænker lidt for mange, at det kun sker for naboen og ikke for dem selv.
FOR DET ANDET er det meget nemmere at rengøre en bil, som ikke er oversavlet og fyldt med hundehår. Med transportburet er der kun et eneste sted at gøre rent. Og det gøres nemt, hvis man har en god plastik bund til hundeburet. Læs mere om denne pointe hos hundetips.eu. Her kan du i øvrigt også købe dem online og med 14 dages returret. Siden samler nogle af de bedste webshops med hundeartikler, særligt med fokus på transportbokse. Du kan også købe de gode hundetæpper til buret. Den slags kan man lige så godt tage med med det samme. Ligesom det er en god ide at købe hundeskåle, således at du altid har vand til hunden.
FOR DET TREDJE får du også større sikkerhed, når hunden skal ud af bilen. Når man står ved en befærdet vej, er det altid farligt at åbne billågen eller døren. Hunden kunne jo smutte. Men med transportburet i bilen kan du roligt åbne, mens hunden er i buret. Herefter kan man sætte hundesnoren på – før man overhovedet åbner for buret. På den måde er sikkerheden noget nær 100 % for dig og din hund. Alt for mange gør det til en stresset situation, når hunden skal ud. Det er der ingen grund til. Man skal blot gøre tingene rigtigt.

Ny side med webshops med transportbure til hunde


Gør det selv
Nu behøver man ikke nødvendigvis betale de høje priser for transportbure. Der er de billige hundebure, og så er der “gør det selv”-løsningen. Jeg har set udmærkede transportbokse lavet af træ og metalgitre. Fordel er, at man kan give boksen til hunden de helt rigtige mål. Noget som ikke altid lykkes, når man køber dem i butikken. Dog vil jeg sige, at indkøbene til materialer og tiden, som man bruger, gør det tvivlsomt, om det kan betale sig at bygge dem selv. Gitre er så dyre, at man får lyst til blot at købe en ny hundeboks i stedet. Det er netop, hvad de fleste vælger. Med mindre du er super gør det selv typen, vil de købte, nye modeller også være pænere.Postet by marcus via AdSet linkbuilding network