Dine fordele ved flexleasing af firmabilen

Står du og overvejer, at flexlease din næste firmabil? Så kan du her læse om de mange fordele, som der er ved, at erhvervslease.
Med en erhvervsleaset firmabil kan du bestemme, hvordan du vil udtrykke dig og din virksomhed, når du kører rundt. Kører du meget i din virksomhed, så er en flexleasing aftale det optimal for dig.

Få din drømmebil med flexleasing

Med en flexleasing aftale, kan du erhvervslease den bil, som du altid har drømt om at køre rundt i. Du kan selv vælge den type model, farve og mærke, som du foretrækker.
En aftale om erhvervsleasing giver dig alle muligheder for, at køre rundt til kunder, møder og andre arbejdsrelaterede køreture i en bil, som udtrykker dig og din virksomhed.
Bliver du pludselig træt af den bil, som du kører rundt i, eller syntes du ikke, at den udtrykker dig og din virksomhed til fulde, så har du mulighed for, at skifte den ud i leasingperioden. Dette kan du gøre, da der ikke er værditab på registreringsafgiften, når bilen flexleases.
Flexleasing giver dig også mange forskellige kombinationsmuligheder. Du har nemlig muligheden for, at lease de veludstyrede biler, som ikke mange kører rundt i.

Økonomiske fordele ved flexleasing

  • Ved at bruge flexleasing til din næste firmabil, vil du styrke din likviditet markant. Du kan her spare store summer ved at erhvervslease, og samtidig kan du undgå store afskrivninger, hvis den leasede bil skal sælges efter endt leasingperiode. Da der samtidig ikke afskrives på registreringsafgiften, vil det give mindre afskrivning på bilen.
  • Med en flexleasing aftale får du en fleksibel aftale, som giver dig rig mulighed for, at sælge bilen efter leasingperioden. Her kan du sælge bilen videre både med og uden afgifter.
  • Flexleasing har meget mindre kapitalbinding, end hvis du gik ud, og købte en ny firmabil. Ved en flexleasing aftale skal du kun betale afgiften, som du betaler af til leasingselskabet.
  • Du kan regulere bilens beskatningsværdi en gang om året, hvis du vælger at erhvervslease den. Dette kan du gøre i takt med afskrivningerne på bilen.
  • Bilens registreringsafgift kan ikke forsikres. Derfor betyder det, at erhvervsleasing har attraktive forsikringspræmier, hvis noget sker med bilen.
  • Med en specialbil som du har erhvervsleaset, har du rig mulighed for, at sælge videre i udlandet. Her er kundesegmentet større, og det giver dig flere muligheder for, at få tjent leasingafgiften hjem igen.

Muligheder for at spare penge med flexleasing

Ved at flexlease din næste firmabil hos BICA Leasing, får du en rigtig god leasingaftale i købet. Vi hjælper dig med, at finde den rette bil, samt det tilbud, som passer dig og din virksomhed bedst.
Efter din flexleasing periode er endt, kan vi hjælpe dig med, at sælge din bil videre, hvis dette ønskes. Vi giver dig en aftale, som er markant billigere, end hvis du skal ud og købe en helt ny bil. En flexleasing aftale giver dig mange økonomiske fordele, og vi står hele tiden bag dig.
Vi er fleksible, og vi lytter til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig med, at finde den rette bil til dig, og hvis ikke første valget er som håbet, så har du mulighed for, at skifte til en ny bil.
Vil du høre mere, så er du velkommen til, at kontakte BICA Leasing i dag.Postet by StephenBerg via AdSet linkbuilding network