En god frisør er vigtigere end man tror

Frisører i Århus

De fleste mennesker har en fast frisør, som de foretrækker frem for andre. Altså kommer de hos den samme frisør – hver gang deres hår trænger til en ny ændring eller blot en helt almindelig klipning. Grunden til, at de fleste vælger den samme frisør hver gang, hænger sammen med mange ting. Først og fremmest foretrækker kunden en overensstemmelse i forhold til prisniveau. Kunden forventer den service og kvalitet, som de betaler for, når de træder ind i en frisørsalon. Når kunden kommer hos den samme frisør hver gang, ved kunden, hvad han/hun betaler for. Altså er kunden altid sikker på at få en tilfredsstillende mængde af kvalitet og service.

Kemien mellem kunden og frisøren er ligeledes vigtig. Det er vigtigt, at det er behageligt for kunden at være til frisør, da behandling af hår er en serviceydelse, der gerne skulle hænge sammen med en vis mængde af luksus. God kemi kan altså være en meget vigtig faktor, som mange kunder vægter højt. Nogle er mere personlige med deres frisør end andre. Særligt kvinder foretrækker et godt forhold til deres frisør, som også indebærer, at der er tillid mellem kunde og frisør. Mange kvinder er meget hysteriske med deres hår, og de har stærke meninger omkring, hvad der klæder dem og deres hår bedst. Derfor betyder det meget for dem at komme til en frisør, der har den nogenlunde samme mening som dem selv.

Beliggenheden af frisøren er også vigtig. En frisør skal gerne være tæt på en selv og lige til at komme til. Kvinder eksperimenterer ofte med deres hår. Dog kan det sommetider gå galt, og her er det altså rart, hvis man hurtigt kan komme til frisør og få rettet op på katastrofen.

Find en god frisør

En god frisør udstråler erfaring og professionalitet. Kommer man som kunde til en frisør, der står og ryster af nervøsitet eller ikke forstår, hvad der skal laves, kan det blive en dårlig oplevelse for kunden. Kunden værdsætter en frisør med selvtillid, der også selv kan give nogle idéer til kundens frisure. De fleste kunder ved, hvad de gerne vil have lavet, men de er ofte heller ikke bange for at høre frisørens forslag. Dog er det vigtigt, at frisøren i første omgang kun lytter til kundens behov.

Hvis du skal ud og finde en ny frisør, bør du i første omgang søge rundt på nettet og finde ud af hvilken frisør, der ligger i nærheden af dig. Derefter bør du tage et kig på frisørens værdier og finde ud, om disse værdier og fokuspunkter også matcher dine.

Frisør kan blive din nye faste frisør

Leder du efter en frisør i Århus, bør du tage et kig på Frisør Pers hjemmeside. Frisørsalonen består udelukkende af medarbejdere, der er klar over, hvor vigtigt dit hår er for dig. Hår er unikt og skal behandles forskelligt. Dine behov og dine idéer er de vigtigste, og det er dig som kunde, der er i centrum, når du besøger din lokale frisør Århus. Dog er der også hjælp at hente, hvis du er klar på en ny frisure, men du ved ikke helt præcis hvilken stil, som du skal vælge. På Frisør Pers hjemmeside kan du finde inspiration til din nye frisure eller kontakte salonen for bestilling af tid.

 Postet by Mortenemil via AdSet linkbuilding network