En SEO tekst skriver ikke sig selv

Mange tror at det at skrive en SEO tekst er ligetil. Man skal jo bare sørge for at inkludere de søgeord, som man ønsker at rangere højt flere steder i teksten.

Jeg vil våge den påstand, at det at skrive en ordentlig og værdifuld SEO tekst, er betydeligt sværere end som så. Med en simpel søgning på Google i forhold til søgemaskineoptimering eller SEO, vil du løbe ind i et utal af SEO tekst opslag og kvaliteten af disse vil variere helt utrolig meget.

Vigtigheden i forståelsen af algoritmer

Der er mange tekstforfattere og lignende som mener, at de har opnået kvalifikationerne til at skrive SEO tekster, dvs. tekster hvorpå de rammer den rigtige ”mængde” tekst og nøgleord, og dermed ser det som en måde, hvorpå de kan tjene en ekstra skilling ved siden af deres fuldtids arbejde. Men bare fordi at man har en uddannelse indenfor skrivning betyder ikke at man kender til de algoritmer, som søgemaskinerne bruger, herunder Google. Hvis man ikke besidder den basale forståelse for hvorledes disse tekster skal opbygges vil resultaterne være derefter. Derfor mener jeg, at det er imperativ at anvende SEO eksperter, som kan frembringe kvalitets SEO til priser, som langt fra er urimelige.

De almindelige skribent fejl

Mange af disse skribenter, som ikke har en dybere forståelse for søgemaskineoptimering, vil ofte misforstå vigtigheden af at en SEO tekst både er til søgemaskinerne og til hjemmesidens besøgende.

Mange såkaldte SEO eksperter begår også den graverende fejl at udelukkende skrive til søgemaskinerne. Denne fejl efterlader din hjemmeside okay på søgemaskinerne, som blandt andet Google, men problemet opstår når dine potentielle kunder kommer ind på din hjemmeside. De vil ikke anse din hjemmeside for seriøs eller en reel mulighed for at gøre sit køb, da den ikke virker professionel og troværdig. Da teksten ikke er skrevet til dem, men til en søgemaskine.

Hjælp til gode SEO tekster

Du kan altid kontakte et SEO Firma, som hurtigt vil kunne give dig en pris på at gennemlæse dine tekster og komme med forbedringer.

Hvis du ejer en webshop, da er det også vigtigt at dine produkt tekster skiller sig ud fra mængden. Dette er vigtigt af 2 grunde, den første er, at hvis du bare ”Copy/Paste” fra leverandørens beskrivelser, så er din tekst ikke unik, men en ”duplikeret tekst”, dette er ikke godt. For det andet så hjælper det også her at skrive en unik og søgeoptimeret produkttekst der gør, at denne bliver rangeret højere end dine konkurrenters.

Hvis du er blogger og bruger WordPress, så kan du med fordel installere Yoast SEO plugin, dette plugin kan hjælpe dig med at skrive okay SEO optimeret tekster, hvis du følger deres anbefalinger.

Men i første omgang, så få en SEO ekspert til at gennemgå dine tekster og komme med forslag til forbedringer, dette koster ikke alverden, og investeringen vil hurtigt være tjent ind igen.Postet by Moeller via AdSet linkbuilding network