Få en Audi med privatleasing !

Audi leasing

Én af mine bedste venner er fuldstændig besat af Audi biler, og har altid været det. Audi er tysk. Tysk kvalitet er bare det bedste, siger han. Det er ikke Mercedes eller Volkswagen. Kun Audi. Han forbinder Audi-mærket med det ypperste inden for biler. Det er designet! Det er motoren, og holdbarheden, der tryllebinder ham. Selvfølgelig er det også brandet, som luksus, status og så er det en drengedrøm. Men han er også realist. Hans løncheck matcher ikke lige en bil til en halv million. Hans løn ville ikke en gang kunne betale det månedlige afdrag til banken. Det er her leasing kommer ind i billedet, han kan nemlig få mulighed for at køre i en Audi ved at lease den istedet for, at låne til den.

En ny mulighed

Når man som ham har fast arbejde og løn, så behøver man ikke at låne en halv million i banken til drengedrømmen. Jeg viste ham Audi leasing på internettet, og jeg skal lige love for, at han fik julelys i øjnene. Det er løgn udbrød han. 3.500 kroner om måneden – for en Audi. Tankerne og billederne begyndte at tage form. Det her kan jeg godt, sagde han. Vi begyndte at sætte tal i pris beregneren, og summa summarum, kunne han sagtens få en Audi A5 for 6.000 kroner om måneden, alt inklusiv. Og så han skifte bilen ud oftere, og få total budgetsikkerhed, så han ved 100%, hvad han skal betale for, at have en bil tilrådighed, hver eneste måned.

Ekstra udgifter

Før at han havde tænkt sig at springe på en ny Audi, måtte jeg lige bruge noget tid på at vise og forklare ham lidt mere om leasing aftaler. Altså bare det grundlæggende. Ikke at jeg ved alt, men er nok lidt mere inde i stoffet. Der er flere opmærksomhedspunkter, man lige skal vende inden beslutningen. Økonomien skal bare holde. Vi undersøgte, hvad bilen kostede i afgift og forsikring. Vi regnede familiens kørselsbehov ud, og det var lidt højere end de 15.000 kilometer i standard-aftalen. Da vi havde været alle tal igennem, kiggede vi på selve kontrakten, løbetid og opsigelse. Jeg forklarede ham at Audi leasing har minimum 12 måneders leasing – at det er det beløb han som minimum skal betale. Uanset hvad. Man kan ikke stoppe aftale og betaling før den tidligste opsigelse – som er efter 12 måneder. Det var han helt med på. Så nu skulle han bare lige hoste op med de 25.000,- kr. i engangsydelsen, og så kunne han komme på gaden med sin egen skønne Audi-bil.

Hos Audi leasing kan man i pris beregneren tilføje ekstra-udstyr på bilmodellerne, og helt sammensætte sin egen version. Standard-modellen er uden udstyr, og en skrabet model. Men for cirka 1.000 til 1.500 kr. ekstra pr. måned, har man en ret veludstyret Audi.Postet by andersv3 via AdSet linkbuilding network