Få en sum penge for din gamle skrotbil

Min rigtig gode kollega fortalte mig for 3 dage siden, at han havde fået en super god skrotpræmie for sin skrotbil, og denne skrotpræmie var overraskende stor. Det vil sige, at han altså fik mange flere penge for sin skrotbil, end havde havde kunnet forestille sig. Det fik mig selv til at tænke lidt i de baner, og jeg har de seneste uger spekuleret lidt over om det var på tide, min kone og jeg skulle få anskaffet os en ny bil, så jeg spurgte hende, om hun syntes vi skulle bruge at sælge den gamle bil eller gøre den til en skrotpræmiebil.

Jeg fortalte hende naturligvis om min kollegas situation, og hun syntes det bedste for os ville være skrotpræmiebil, netop fordi bilen ingen værdi har længere, og så kunne vi hurtigt komme af med den, så den ikke står og fylder i vores nyistandsat garageport. Med andre ord vi besluttede os altså derfor at vi ville aflevere den til en autoophugger, men spørgsmålet var så bare, hvilket ophugger vi skulle benytte os af. skrotbil til gode priser

 

En lille ekstra bonus Derfor har jeg i løbet af i dag søgt på nettet, efter den rette ophugger at aflevere bilen til. Mit mål er netop find en billig ophugger københavn. På den måde kan jeg selv køre ned med bilen, og derfor ikke betale mig for at de skal hente den. Det er mest oplagt, da min kone og jeg bor i København. Jeg må dog indrømme, at det gør lidt ondt at skulle se sin bil blive til en skrotbil, men så igen, jeg får jo en lille ekstra bonus, eller som i min kollegas tilfælde, en stor lille bonus. Det er altid dejligt at spare lidt penge her og der, og specielt op til jul, så børnene kan få ekstra store julegaver. www.autoskrotning.dk

 

Der er mange fordele ved at skrotte sin bil. Ved at vælge at gøre det af med sin gamle skrotbil ved at sende den til en ophugger gør at man får en sum penge, og derudover skal man ikke bruge en masse tid på at prøve at sælge den. Der er rigtig mange som vælger at gå til en miljøenlig autoophugger, for på denne måde kan man få ekstra god skrotpræmie. Der er derfor mange som vælger at henvende sig til en miljøgodkendt autoophugger og skrotte sin gamle skrotbil.

Generelt er der flere og flere danskere der vælger at gøre det af med deres skrotbil ved at sende den til en skrotforhandler, og det skyldes altså at der er en meget attraktivt pris på en skrotpræmie. Man kan gå online og finde en masse prislister over skrotpræmiebil, for at finde ud af hvor meget man cirka får for sin gamle skrotbil. Det er muligt at skrotte alle modeller af biler, og udover biler kan man også skrotte en masse andet stål og metal. Det kan derfor være en god ide at undersøge om man har noget stål eller metal til at stå fremme, som man alligevel ikke skal bruge til noget, for det er meget værd i øjeblikket.

 

Flere og flere bilproducenter går ind for genbrug 

Det har vist sig at flere og flere bilproducenter går ind for genbrug og har fokus på at skåne miljøet, da denne industri er med til at forurene meget. Det betyder også at man kan få en del penge for en skrotpræmiebil, som man ikke før kunne få. Sådan en skrotpræmie kan nemt løbe op hvis man har en af de modeller med meget stål i, og har man oven i købet også en masse stående stål, der også skal skrottets, så er der gode penge at hente hjem. Derudover er de penge skattefrie og det vil sige det er rene kontanter lige ned i lomme. Derfor er det en god ide at finde en miljøgodkendt skrotforhandler i dag.

www.facebook.com/skrotbil de har over 300.000 Dansker som følger med demPostet by Savcili via AdSet linkbuilding network