Genbrugsbutik og loppemarked – dansk-antik.dk

Brugte møbler som stole, spiseborde, kommoder, porcelæn og køkkenting. Alt dette er blot nogle af de få ting som du finder i denne genbrugsbutik, nemlig Dansk Antik. En weekend om måneden holder Dansk Antik deres store antik og livsstilsmarked. Dette er nok Sjællands største antikke loppemarked, hvis ikke Danmarks. Det er så stort et loppemarked, at det er svært at finde et lignende andre steder i Danmark.

 

Loppemarked i lange baner

Det er ikke blot en genbrugsbutik med porcelæn og møbler.

Indehaverne håber på at det skaber noget socialt og bliver et nyt samlingssted for byen, hvor folk har lyst til at drikke en kop kaffe og gå på jagt i det enorme udvalg, når der en gang om måneden bliver afholdt antik og livsstilsmarked, hvor der altid er gratis adgang.

800 kvadratmeter at boltre sig på i store, lyse og venlige lokaler. Du behøver ikke engang at tænke på hvordan vejret er til at tage på loppemarked.

Genbrug i højeste klasse

I løbet af måneden bliver der samlet genbrugseffekter ind igennem mange forskellige dødsboer, som efterfølgende bliver solgt i genbrugsbutikken, derfor kan man altid være heldig at finde alt fra designer møbler til almindeligt indbo. Alle effekterne bliver nøje genset og gjort i stand inden de bliver sat ind i genbrugsbutikken, så du kan altid være sikker på en god kvalitet i udvalget.

 

Finde det hele et sted.

Med over 800 kvadratmeters udvalg, behøver du ikke længere at traske byens lokale genbrugsbutikker og loppemarkeder rundt mere. Der er nemlig en stor chance for at du kan finde lige præcis det du søger, et og samme sted.

Se mere information om stedet her, Genbrugsbutik

 

Møbel-genbrugsbutik / Porcelæns- genbrugsbutik

Normalvis finder man brugt tøj i en genbrugsbutik. Dette gør man som sådan også her, dog ikke på samme måde som hos de lokale mindre genbrugsbutikker i byen. Dansk Antik har dog forskellige tasker, frakker, pelse og fine bluser, som er specielt udvalgt til deres unikke genbrugsbutik.

Hos Dansk-antik.dk finder du et bredt udvalg af både møbler, porcelæn og alt andet, som du normalvis kan bruge flere weekender på forskellige loppemarkeder for at finde. Alt er samlet under et og samme tag. Du behøver derfor kun at tage på et loppemarked, for at finde det du lige står og mangler til dit hjem eller samling. Hvis det er hyggen ved at gå på loppemarked du godt kan lide, skal du ikke tøve med at tage forbi Dansk Antik. De har både kaffe på kanden og hyggen ved et loppemarked. Som bonus har de altid tid til en snak om specielle samleobjekter eller hvor genbrugsvarerne stammer fra. De har en stor ekspertise, især inden for porcelæn og brugte møbler. Så står du og mangler den rigtige porcelænstallerken eller teak bordet til stuen? Så tjek deres åbningstider her Genbrugsbutik

Fremtiden kan ingen spå om, men Dansk Antik er i hvert fald forberedt på at kunne skabe en fremtidssikret genbrugsbutik, som genbrugsbranchen har brug for.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network