Guide: Sådan vælger du den rigtige iPhone

Der er en forholdsvis begrænset antal iPhones på markedet, men alligevel kan det være utroligt svært at vælge hvilken en man skal vælge. Vi vil prøve at gøre det mere overskueligt for dig i denne guide.

Der kommer typisk en ny iPhone engang om året, og de følger typisk dette udgivelse mønster. – iPhone x det ene år, og året efter kommer der en opdatering til denne telefon med navnet iPhone xS – som angiver det er en ny udgave af den tidligere telefon. Designet bliver sjældent ændret på S modellerne, det er normalt kun indmaden i den, som bliver opgraderet og så den er bedre end den tidligere model.

Der går en masse rygter om, at Apple i år 2017 vil komme med en stor opgradering af deres iPhone. De kan nemlig fejre 10 års jubilæum i 2017, og derfor vil det være oplagt at komme med en bestemt jubilæums model for, at give folk noget tilbage som en tak for at de har været så trofaste og loyale over for dem og deres telefoner.

Hvis du har en telefoner som er i fin stand nu, og det ikke haster med at få en ny – så kan vi helt klart anbefale at vente til efteråret med, at købe en ny telefon. Hvis du venter til efteråret har du mulighed for at tjekke, hvad Apple kommer med af nye telefoner – Der kan du så vurdere om det er noget for dig, eller om du skal vælge noget helt tredje. F.eks. hvis du ønsker dig en billig iPhone 7, så kan det anbefales at vente lidt længere tid, så der når at komme en ny model. På den måde burde prisen falde på den, når der kommer en nyere model ud.

 

En anden mulighed for at vælge en billig iPhone er, at købe den brugt. Der er kommet rigtig mange steder, hvor man kan købe brugte iPhones. De er tit i rigtig god stand, da både skærm og batteri bliver skiftet på dem inden at de bliver sendt ud til dig som køber dem.

Det kan også være at det slet ikke er en iPhone, som du skal ud og investere i næste gang at du skal have dig en ny telefon. Der er blandt andet kommet den nye Samsung Galaxy S7 Edge ud, som er et rigtigt godt alternativ til iPhone. Det er udentvivl den mest kompetente telefon, hvis man sammenligner den med iPhonen.

Vi håber at denne guide har kunne hjælpe dig lidt med, at finde frem til den rigtige telefon som du skal ud og købe næste gang. Hvis du er i tvivl, så kan vi anbefale dig at læse mere på Bedremobil.dk, som er en uafhængig mobil guide, som gør det bedste for at hjælpe forbrugerne med at finde frem til den rigtige telefon.Postet by ftp061 via AdSet linkbuilding network