Hest, hund eller kat? Hvad passer til dig

Går du og overvejer at anskaffe dig et hus dyr? Det kan være et svært valg, hvilket husdyr du skal anskaffe dig. Det kan være svært at sige hvilket dyr som vil passe godt til dig som person. Men der er en del faktorer som spiller ind, og det kan være med til at bestemme hvilket husdyr du bør anskaffe dig. Skal det være en kat, en hest eller måske en Fransk Bulldog?

Er du typen som vil holde hest?

Det er for mange piger en pigedrøm at holde hest. Det kan være sjovt og hyggeligt. Hvis du ikke føler du har penge til det, så kan du altid dele med en veninde. Så er der også mindre arbejde i det, forudsagt at i deles om opgaverne naturligvis. Det kan kræve en del til at holde hest, og normalt vil man også have transport tid oven i. Udover det skal man ordne stald og diverse ting, som skal gøres på hesten så som at stryle den. Det er en dyr beskæftigelse, og med mindre du har rige forældre, kan det også tage hårdt på budgettet. Det kræver at man har et sted hvor den kan stå. Det kræver at der kommer en smed nogle gange om året, og tilpasser hesteskoene. Derudover er der selvfølgelig andre udgifter som foder og dyrlæge check.

Eller måske hund?

Søger du et dyr som måske vil give dig mere tilbage og du kan tilbringe mere tid sammen med. Så er det helt sikkert en hund, som du er ude efter. Det behøver hverken at være dyrt eller særlig tidskrævende. Vælger du f.eks. en Fransk Bulldog, så er det minimalt hvad du skal ligge af tid i at lufte den osv. Samtidig er det en meget social hund, som altid vil være der for dig. En Fransk Bulldog er heller ikke dyr at have. Den spiser ikke særlig meget, og det eneste den vil koste er selvfølgelig prisen for selve hunden. Derudover skal den naturligvis også til dyrlæge en gang imellem. Ønsker du en Fransk Bulldog kan du læse mere her: http://www.enfranskbulldog.dk. Det der er med en hund er at den giver meget tilbage. Den bliver rigtig glad når du kommer hjem, og vil altid opsøge dit selskab.

Katten, det selvstændige husdyr

Hvis du er typen som går efter kat, ligger du måske vægt på at prisen skal være i bund. Det er virkelig ikke særlig dyrt at holde kat. Det er et dyr, som du sagtens kan tilbringe en masse tid med, men det som du får igen vil nok være minimalt. En kat er og bliver et meget selvstændigt dyr, og du vil ikke kunne lære den tricks som udgangspunkt. Så hvis du gerne vil have et socialt dyr er det som sagt nok en Fransk Bulldog du skal vælge. En kat er et venligt dyr, men bered dig på evt. mus og fugle, som den kan finde på at slæbe med ind. Ret klamt!

 

 

 Postet by magnussampson via AdSet linkbuilding network