Hos Evæsker.dk kan du nu også købe billig Bland selv E-væske!

Hos Evæsker.dk kan du nu også købe billig Bland selv E-væske i en utrolig god kvalitet!

 

Fordi da vores kunder har efterspurgt billig bland selv E-væske, i allerhøjeste grad, har vi nu også valgt at sælge det på vores hjemmeside Evæsker.dk, i en super duper kvalitet.

Du gør det selv på følgende måde (altså blander din E-væsker selv), først tager du en tom flaske, herefter putter du så ca 10% aroma i (alt afhængig af hvordan du foretrækker smagen i dine E-væsker) efterfølgende blander du din aroma med ca 90% nikotin base.

Vi forhandler nogle af verdens bedste Aromaer!

 

Hele filosofien ved at bland dine E-væsker er at du kan opnå den smag som du ønsker, og som du efterfølgende kan dampe i en E-cigaret!

Fordi filosofien, er ved at blande dine helt egne E-væsker er alt afhængig af om du foretrækker en kraftig eller mild smag i dine E-væsker, kan du blande det lige som du vil have det, som du efterfølgende kan dampe i en E-cigaret!

 

Hos Evæsker.dk kan du købe følgende:

 

  • Færdigblandet billige E-væsker (fra Sundbygaard og Hangsen)!
  • Billige Aromaer (nogle af verdens bedste)!
  • Billige nikotin baser!
  • Billig Sub Ohm, både i E-cigaret og E-pibe!
  • Billig bland selv E-væske!
  • Billige E-cigaretter!
  • Billige E-piber!
  • Billige startpakker (enten med E-cigaret eller E-pibe)
  • Alt i billig tilbehør (hvad enten det dreje sig om E-pibe eller E-cigaret)
  • Samt meget mere, alt sammen i en helt utrolig super god kvalitet!

 

Om os: 

Hos Evæsker.dk kan du købe alt indenfor billige færdigblandet E-væsker, blande selv E-væske, Nikotin Baser, Aromaer, E-cigaretter, E-piber, tilbehør, alt sammen i en helt utrolig god kvalitet, og meget mere…….

Vi startede Evæsker.dk op i oktober, i år 2014.

Grunden til at vi startede Evæsker.dk op i oktober, i år 2014, er følgende:

Fordi jeg i år 2012, købte min første E-cigaret startpakke, og noget bland selv E-væske, men på daværende tidspunkt havde vores lokale pizzamand også købt en E-cigaret startpakke, også spurgte han ham mig en dag om jeg ville blande noget E-væske til ham ham mod betaling, men så var jeg ligesom nødsaget til, at købe div remedier hjem. Derefter begyndte jeg at undre mig over de alt for høje priser i D.K på E-væsker, og tænkte så det må jeg kunne gøre billigere, og som sagt så gjort. Så derefter begyndte jeg så, at undersøge priser på E-væsker og div remedier, og nåede frem til at det godt kunne betalte sig få mig, at åbne en webshop.

Men så kom det næste problem, og det var, på daværende tidspunkt var det ikke lovligt at sælge E-væsker med nikotin i danmark, så derfor leje jeg nogle lokaler i Flensborg (Tyskland).

 

Skulle du have have Spørgsmål til det noget af det ovenstående eller andet kan du, kontakte Evæsker.dk Enten via facebook.com, eller via telefon nummeret som er 0045-23341999, men du kan også skrive en E-mail til os på infoevaesker@gmail.com.

 

 

 

 

 Postet by vagn-dyrhaug-albrechtsen-thiesen via AdSet linkbuilding network