Hummel håndboldsko er et godt valg

Det danske sportsmærke Hummel, som i 1919 blev dannet med navnet Messmer og co., har i mange år produceret nogle af markedets suværent bedste håndboldsko. I 1923 da de introducerede sin første kollektion med sportssko, bla. fodboldstøvler og sko til cykling begyndte det at gå stærkt.

Hummel blev egentlig stiftet på tysk jord, men i 1973 begyndte firmaet VN Sport at markedsføre Hummel i Danmark, og fik senere også rettighed til at producere sit eget Hummel sko og tøj. I 1980 overtog de hele Hummel hos VN sport, og blev registreret 100% i Danmark.

I starten producerede Hummel ikke håndboldudstyr, men er de seneste år blevet det mest populære håndboldbrand i Danmark, men også et af de mest populære i hele Europa. Da de lavede et sponsorat hos AG København, som på det tidspunkt var et af Europas bedste håndboldhold, begyndte det at gå rigtig stærkt for Hummel. Herefter begyndte de at sponsorere flere og flere af de danske håndboldklubber.

I 2013 lavede Mikkel Hansen og Hummel er aftale, hvor der hvert år blev lavet et par Mikkel Hansen håndboldsko, og han fik også sin egen håndboldtøj-kollektion MH24. I 2015 var Mikkel Hansen håndboldskoen Hummel Celestial Court X7.

Hvordan skiller Hummel sig ud fra konkurrenterne? Hvordan producerer Hummel nogle af verdens bedste håndboldsko? Hummel har lavet en aftale med Active Institute hos Aarhus University, for at konkurrere mod de helt store spillere, som Puma, Adidas og Mizuno. Ved den seneste slutrunde spillede næsten 70% af spillerne i Hummel håndboldsko! Instituttet hos Aarhus University har stor viden om processerne under sport, og kan samtidig lave nogle målinger og tests, som Hummel ikke selv kan foretage, og som mange af de større konkurrenter heller ikke kan lave. Der er mulighed for at få lavet nogle visualiseringer, som er guld værd for et mindre brand som Hummel.

Som sagt er Hummel et af de mest populære håndboldmærker i hele Europa. Med en frontfigur som Mikkel Hansen, som flere gange har været kåret som verdens bedste håndboldspiller, har man et godt udgangspunkt for at få omtale og branding.

I 1980 blev Hummel ny sponsor for landholdets, og her fik Hummel virkelig sparket gang i Hummel håndboldsko salget!

De største håndboldstjerner i verden spiller i hummel håndboldsko, også selvom hummel ikke er det største brand. Alligevel er hummel det mest brugte hos de professionelle.

Hummel sponsorerer klubber som Viborg, Århus, Aalborg, Odense, Esbjerg, GOG, Mors Thy, Zagreb, Lemvig og Midtjylland, og sponsorerer også spillere som Lazarov, Tomas og Narcisse, og for slet ikke at glemme selveste Mikkel Hansen.

Håndboldsko fra hummel er blevet mere og mere populært, og ser ud til at fortsætte den vilde udvikling på håndboldmarkedet fremadrettet i fremtiden og frem. Det bliver spændende at følge Hummel i håndboldverdenen, og selvfølgelig også samarbejdet med Mikkel Hansen.Postet by kenneth-hedegaard via AdSet linkbuilding network