Hvad sker der, hvis du vælger den forkerte type webhosting?

De fleste virksomhedsejere bruger deres hjemmesider og blogs til at engagere sig med eksisterende kunder og nå ud til potentielle kunder. Mens de fleste virksomhedsejere kan se værdien af at skabe et godt indhold, er valget af webhosting ofte nedprioriteret. Særligt mindre virksomheder tager ofte nogle forkerte beslutninger i starten, fordi de ikke kunne vurdere deres behov.

For en virksomhed er det allervigtigste at kunne øge fortjenesten. Hvis du tror, at den forkerte webhosting ikke kan have en negativ indvirkning på din indkomst, så tager du fejl. Her er nogle dårlige ting, der kan ske, når du ikke vælger den bedste webhosting til dine behov:

Tab af indtægter

Hvis din hjemmeside hele tiden går ned, vil potentielle kunder ikke have mulighed for at læse dine blogposts eller læse mere om dine produkter og services. Endnu værre er det hvis du har en webshop, da dine kunder ikke vil kunne foretage køb.

Negativ effekt på SEO

Med den rette online marketing, vil din hjemmeside kunne ligge godt på Google, så dine kunder nemmere vil kunne finde dig. Hvis din hjemmeside ofte er nede, kan det have en negativ effekt på din placering på Google. Langsomme hjemmesider kan også påvirke din placering på Google, og selvom du selv kan forbedre hastigheden på en hjemmeside markant, så hjælper det ikke meget, hvis webshoting får siden til at køre langsommere.

Sikkerhed og Malware

Vælger du en god webhosting, vil du være bedre beskyttet mod virus og Malware. Firmaet vil lave backup af indholdet på din hjemmeside, og gemme det på en fjern server. Hvis din hjemmeside bliver hacket, vil det være nemmere at genskabe siden. En god webhosting vil også tilbyde support og vedligeholdelse.

 

Sådan vælger du den rette type webhosting

Forstå forskellene på de forskellige typer webhosting.

Det er store forskelle på webhosting, og det kan svært at overskue. Forhør dig evt i dit netværk, hvad andre i din branche benytter.

God kundeservice er et must

Internettet sover aldrig, så det er vigtigt at vælge en webhost med 24 timers support. Tag kontakt med kundeservice og mærk efter, om du synes I kommunikerer ordentligt og tilfredsstillende, inden du skriver kontrakt med en webhost.

Du får, hvad du betaler for

Som virksomhed har du ikke råd til at din hjemmeside går ned igen og igen. Der er forskel på, hvad en lille og stor virksomhed har brug for, når det kommer til webhosting. Det afhænger nemlig også af hvor meget trafik hjemmesiden har. Derfor er prisen også afhængig af mange faktorer. Lad være med at vælge webhosting ud fra størrelsen på din pengepung.

 Vælg en webhost med et godt ry

Når du ved, hvilken type webhosting du har brug for, er næste skridt at finde en webhost med et godt ry. Undersøg virksomheden og tjek også gerne hvor længe virksomheden har været i branchen. Tjek også referencer.Postet by ag via AdSet linkbuilding network