Hvilke sko kan man bruge til sine jeans

Det behøver faktisk ikke at være så svært at finde sko, der passer til et par jeans. Vi har samlet nogle råd, så du kommer til at se fantastisk ud.

Først skal du tænke på, om dit outfit skal bruges til en særlig lejlighed, eller om der er dresscode på din arbejdsplads. Hver anledning kan kræve et nyt outfit.

  • Casual behøver ikke at betyde sløset og ligeglad. Det er perfekt til et afdæmpet og afslappet look. Her er et par lækre jeans med et par sneakers helt perfekt. Hvis du mest er til baggy jeans, så skal du ikke bruge et par fine sko sammen med. Det ser virkelig mærkeligt ud.
  • Hvis du ønsker et mere dressier look, kan du vælge et par mørke eller sorte jeans og sætte den sammen med en enkel læder- eller ruskindssko. Det ser fedt ud til en skjorte og en blazer.

 

Det kan dog være svært at finde de helt rigtige jeans med en ordentlig pasform. Først skal du kende til længden på dine jeans, derefter skal du overveje hvilken pasform du foretrækker og i hvilken type vask – dvs farve.

  • Slim fit er som navnet antyder tætsiddende. Ofte er de fremstillet i ekstra tyndt denim, som smyger sig om benene. De er perfekte til dressier looks, men kan også bruges om sommeren, hvor de smøges op.
  • Regular / Classic fit er velegnede til personer med lidt kraftigere ben.
  • Relaxed jeans har ofte lidt højere talje og er bredere omkring hofte og ben. De er perfekte til mænd med muskuløse ben, eller hvis man bare har kraftige ben.
  • Loose fit sidder normalt lavt i taljen og er baggy omring lår og hofter.
  • Skinny jeans er oftest forholdsvis lave i taljen og meget tætsiddende omkring hofter og ben. De er mest velegnede til mænd med forholdsvis slanke ben.
  • Straight fit er lige fra hoften og ned til skoen. De går ikke ind omkring læggen.
  • Bootcut jeans er så brede, at man kan få dem uden over et par støvler.

 

Herefter skal du vælge hvilken vask dine jeans skal have. Hvis du vælger den lidt forvaskede stil, er det en god idé at køre resten af outfittet rimelig minimalistisk. Her kan det være en god idé at vælge et par ”finere” sko. Det kan et par Chelsea støvler eller et par enkle, mørke skind sko. Sejlersko og lignede bør kun bruges sammen med et par helt ensfarvede jeans.

Det kan nærmest ikke blive mere casualt, end hvis man vælger et par sneakers til sine jeans, men der er også andre muligheder. Forestil dig et par mørke, slim fit eller skinny jeans sammen med et par spidse læder- eller ruskindsko. Et højner virkelig outfittet.

Sørg altid for, at dine jeans ikke er for lange, så de rører jorden, når du går. Hvis ikke du vil have dine jeans lagt op, kan man også lave et lille opsmøg på jeansene. Det ser fedt ud, og man har mulighed for at vise sine fede sokker.Postet by ag via AdSet linkbuilding network