Hvordan ser fremtiden ud inden for persontæller?

Måske er du stødt på begrebet persontælling før? Hvis ikke, så er persontælling, som ordet antyder, at tælle personer. Det er ofte noget, der foregår i detailbutikker, storcentre, på muséer, festivaler og andre steder, hvor der er behov for at vide, hvor mange der kommer og går. Kundetælling, som det også hedder, har i mange år været et godt værktøj for nogle af disse steder til at analysere, hvornår der er kunder, samt til at optimere forretningen.

Men i takt med at flere og flere vælger at handle på nettet, hvordan ser fremtiden så ud for persontælling? Det er et naturligt spørgsmål, for generelt set har detailhandlen det værre end nogensinde, og i og med at antallet af kunder mange steder er faldet, og at en persontæller er en dyr investering, så kan det være svært at argumentere for, hvorfor man skal købe en persontæller.

Men har persontælling så en fremtid?

Ja, det har det helt bestemt. Der vil altid være steder, arrangementer og begivenheder, hvor der kommer mennesker. Vi vil dog nok i fremtiden i højere grad se persontællere til festivaler, koncerter, biografer, muséer, storcentre frem for i de mindre fysiske butikker, hvor der måske ikke kommer så mange mennesker. Man skal dog ikke glemme, at en dørtæller, godt kan være en god investering i arbejdet med at strukturere sin forretning og udnytte potentialet mest muligt. Det er dog måske ikke lige den første investering, du skal lave i din forretning. Her vil det give mere mening for dig at arbejde med markedsføringen og få nogle flere kunder ind i din forretning først, og så analysere og behandle den data efterfølgende.

Persontælling vil stadig have sin berettigelse i fremtiden, hvis der er volumen nok, der er interessant at måle på. Dette skyldes blandt andet alle de gode ting, som du kan bruge det til. Blandt andet kan du bruge den data, som du får efterfølgende til at planlægge dine vagter, så der aldrig er flere på arbejde i din forretning end højest nødvendigt. Du har helt sikkert set forretninger, hvor der står to medarbejdere og kigger og snakker, fordi der ikke er nogle kunder. Det er spild af dine penge som butiksejer. Med en persontæller, kan du blandt andet være med til at forebygge nogle af disse ting.

Alternative til en persontæller

Er du en mindre butik, og vil du gerne i gang med persontælling? Så findes der nogle gratis metoder, du kan bruge indtil du gerne vil investere i en persontæller. Først og fremmest kan du ved din kasse have en blok, hvor du noterer, hvor mange der kommer ind i din butik. Du kan i forvejen lave nogle felter, hvor der står tidsrum. Du kan også tage noter om vejret. Her kan du hurtigt sætte en streg, inden eller efter du har hjulpet en kunde. Du kan når dagen er omme analysere, hvor mange transaktioner, du har haft i din forretning, samt hvad tid de er kommet. Nemt!Postet by magnussampson via AdSet linkbuilding network