Hvordan til at bære festkjoler

Pigerne i modellerne Direkte kontor er begyndt at blive ophidset over alle de festligheder, der skyldes i de kommende uger, og vi overvejer at investere i, at særlige fest kjole, der vil gøre os til at føle og se fab. Efter at have overvejet aktuelle tendenser vi har besluttet at dele vores perfekte festkjoler top fem stilarter med dig.

 

 

1 Lær at bære den ene skulder kjoler. Asymmetrisk kjoler er stadig en stor stil for 2016 og de kan se klassiske og feminine med en længere nederste kant på ryggen, eller yngre og mere moderne, når det bæres kortere. Der er masser af muligheder på high street lige nu, så hvorfor ikke shoppe for noget, der afspejler din personlige stil i form af farver, eller gå til en jul twist ved at vælge en sequined eller forskønnet design.

 

2 Prøv de klassiske LBD’er. Den lille sorte kjole aldrig går af mode, men i år kunne du gøre det mere strøm ved at vælge noget i en blonde finish. Hvis du går til en mere traditionel stil eller allerede har en favorit LBD så hvorfor ikke glam det op med nogle tilbehør? Et kontrasterende håndtaske med matchende sko kan virkelig lyse op dit udseende, perler kan hjælpe dig med at udsondre klasse, eller du kan gå festlig med forskønnet hæle og diamante smykker.

 

3 Gå efter stropløs og korset kjoler. Hvis du har store skuldre og tonet arme vise dem ud med en stropløs eller korset kjole, som kan se fantastisk med disse aktiver. Hvis du viser en masse af kød på overkroppen kan det være bedst at undgå meget korte stilarter, så vælge noget med en knælang eller lange nederste kant på ryggen, og være belle af bolden.

 

4 Vov at bære en mini kjole. Hvis du føler dig sikker i en mini-kjole så skal du ikke være bange for at gå efter det denne vinter. Slash-hals stilarter kan være meget klassiske og hæle vil virkelig få mest ud af dine ben. Hvis du gerne vil til rock dette udseende, men er ikke helt så overbevist, så hvorfor ikke udnytte den igangværende legging tendens og bære nogle under en mere afslappet mini kjole til en mere kantede, quirkier føler.

Jo mere festkjoler & gallakjoler: http://www.veaul.com/dk/gallakjoler-c19

 

5 Tænk andre ideer. Nude farver, dyreprint og Brights er alle på trend og kan hjælpe dig til at skille sig ud i mængden. Hvis du går til noget som dette, så prøv at holde resten af ??dit outfit ganske enkel eller det kunne se lidt “over kill”.

 

Om veaul

Veaul.com er den globale online forhandler med en overkommelig post til bryllup kram. såsom brudekjole, brude tilbehør, formel kjole og sko. Vi bygger på 2014, selv om vi er unge, men vi er levende og professionel.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network