Information omkring billig lån

Lånemarkedet kan være ganske uoverskueligt for dig som privatperson. Tildels fordi der er så mange udbydere af forbrugslån, men også fordi at det i virkeligheden er de samme firmaer som gemmer sig bag de forskellige firmanavne.

Når man har brug for et billig lån, så skal man især kigge på ÅOP, det står for Årlige Omkostninger i Procent. Mange laver den fejl at de kun kigger på renten, men renten dækker ikke over eventuelle gebyrer, som etableringsgebyr, betalingsgebyr eller hvad udbyderne ellers kan finde på at forskellige gebyrer.

ÅOP indregner alle udgifter, eller omkostninger, som er forbundet med en lån. Det vil sige, at jo lavere ÅOP et lån har, jo billigere er låne for dig som forbruger, total set.

YourBanker er en sammenligningsside for forbrugslån, hvor du netop kan se ÅOP. Det gør det betydeligt nemmere for dig at sammenligne de forskellige lån, på kryds og tværs.

Hos YourBanker opdaterer vi løbende med de nye lånemuligheder som kommer på markedet, det er din garanti for at du altid kan finde det billigste lån her.

Før i tiden var du som forbruger på herrens mark når du skulle optage et kviklån, simpelthen fordi det er så svært at gennemskue og sammenligne de forskellige lån på kryds og tværs.

Hos YourBanker finder du lån til alt fra tandlægeregningen, konfirmation og fest, til boligindskud og nyt køkken.

Det er altid en god ide at sammenligne og endda indhente tilbud fra 2-3 forskellige låneudbydere. På den måde sikre du dig den bedste rente. Husk på, at selvom du ansøger om et lån online, så har du ikke optaget lånet før du underskriver et decideret lånedokument, enten på papir eller online med nemID.

Du går simpelthen ind på www.yourbanker.dk og vælger det lån du bedst kan lide, på siden kan du både sortere lånene efter de mest populære lån, men også efter den laveste rente. Du kan også bare vælge den låneudbyder som du kender i forvejen. Det anbefales også at du som forbruger tjekker låneudbyderens omdømme, f.eks. på Trustpilot eller Facebook.

Når du har fundet det lån du synes bedst om, klikker du bare på “Ansøg”, så ledes du videre til låneudbyderens hjemmeside hvor du indtaster dine informationer. Så går låneudbyderen i gang med at kreditvurdere din ansøgning. Hvis kreditvurderingen er positiv, så får du tilsendt lånedokument på mail, til underskrivelse, enten i papirform, eller online med nemID. Når du har underskrevet lånedokumenterne med nemID, kommer lånet til udbetaling, enten på din nemKonto, eller til det kontonummer du har oplyse i din låneansøgning. Normalt vil pengene stå på din konto allerede indenfor få dage, der findes sågar låneudbydere som laver straksoverførsler, sådan du får pengene med det samme, altså samme dag.

YourBanker drives af Fyens IT, som desuden tilbyder computer hjælp til private på Fyn.Postet by wowv via AdSet linkbuilding network