Kan du ikke få tid til at komme på Autoværksted i Århus?

Skal din bil snart til syn, men det er svært at finde tid til at undvære bilen? CarService kan hjælpe dig! Hvis du står og mangler et Autoværksted i Århus, så kom ned forbi vores værksted Brendstrupvej 46, 8200 Århus N – 400 meter fra stjernepladsen. Vi har for nylig overtaget værkstedet, så du får et Autoværksted i århus med nye og professionelle udstyr til at servicere din bil. Selvom værkstedet er nyt, er vi dygtige udlærte automekanikere, med over 20 års erfaring tilsammen. Derfor kan vi sikre dig en høj kvalitet i alt vores arbejde – til den pris vi har aftalt på forhånd.

Vi samler på anbefalinger – Vores bedste anbefalinger kommer fra vores kunder, og vi er meget stolte over deres tilfredshed, samt den tillid de viser os, ved at overlade deres bil til os.

Det kan være svært at have tid til at få bilen på værksted. Vi vil derfor gerne tilbyde vores kunder en bedre service i form af, at vi henter bilen hvor du er og køre den til værkstedet. Når bilen er klar igen, køre vi den selvfølgelig også tilbage til dig! Hvis du husker at booke en tid i forvejen, kan vi skaffe dig en lånebil imens. For os er det nemlig vigtigt at passe på vores kunder imens deres bil får en kærlig hånd!

Hvorfor skal bilen til syn? Det er meget vigtigt at vedligeholde bilen hele tiden. Det betyder nemlig rigtig meget for din sikkerhed og andres. Ved at finde en ordentlig mekaniker, sikre du en større sikkerhed og et langtidsholdbart resultat. Du kan nemlig i det lange løb spare en masse penge. Vi hos CarService kan give dig en fast pris på dit eftersyn, og bruger ikke flere penge end aftalt. Hvis noget opstår som skal repareres kontakter vi dig inden, så det hele tiden er dig som styrer processen. For at tilfredsstille alle kunder tilbyder vi 3 varianter af service med garanti på alt. .

CarService er dit professionelle Autoværksted i Århus og omegn, som kan hjælpe dig til den bedste service inden for reparation og vedligeholdelse af din bil – Vi kan hjælpe dig lige meget hvilken type bil og mærke du har. Mekanikerne på autoværkstedet har stor erfaring, og kan derfor klare alle reparationer på alle bilmærker; buler, ridser, host og hak er ingen hindring – vi ser det som en udfordring, og er altid klar til at hjælpe dig med din bil. Vi kan garantere at vi altid arbejder med højt humør, og dette kan man mærke på hele værkstedet og vores kunder.

Lyder det interessant eller har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage et kig forbi vores Autoværksted i Århus eller kontakte os via telefon 86161516 eller vores hjemmeside: http://carservice.dk/

Vi glæder os meget til at se dig og din bil!Postet by KasperAuto via AdSet linkbuilding network