Kan du komme i form uden at gå i et træningscenter?

Hvis du gerne vil i god form, så siger det sig selv, at du er nødt til at lave noget træning, der passer til dit mål. Hvis du gerne vil være stærkere, er du nødt til at løfte nogle tunge vægte, og det samme gør sig gældende, hvis dit mål er at blive stor og muskuløs. Hvis dit mål er vægttab vil du også drage fordel af at inkorporere en form for fysisk aktivitet i din hverdag. Du vil dog sagtens kunne tabe dit uden at træne, men det kan gøre processen nemmere.

Vi ved dog godt, at det ikke er alle mennesker, der synes at træningscentre er fede, eller som har mulighed for at træne i et center. Der kan være mange grunde til, at du ikke bryder dig om at være i et træningscenter, men det kan også bare være at du ikke har mulighed for at komme i træningsentret et par gange om ugen. Du har måske svært ved at få indpasset træningen i en travl hverdag med arbejde og hvor du skal hente børn eller andet. Ligeledes kender vi nok alle til, at energiniveauet falder drastisk om vinteren, hvor sofaen måske har lidt ekstra godt fat i dig.

Heldigvis kan du sagtens træne derhjemme. Hjemmetræning er også ideelt i perioder, hvor du ikke har tid til at tage i træningscentret, eller hvis du ikke føler dig godt tilpas i et træningscenter med mange mennesker.

  • Træning derhjemme koster ingen penge.
  • Kan tilpasses efter dine mål.
  • Lidt træning er bedre end ingen træning. 20 min derhjemme kan være det der skal til for at holde formen ved lige.
  • Du vil kunne træne naturlig funktionel træning med kropsøvelser
  • Alt du har brug for, har du derhjemme. Lidt plads på stuegulvet eller en græsplæne… og dig selv.
  • Du vil kunne lave cirkeltræning for at få pulsen op, hvor du kan skifte mellem forskellige øvelser.

 

Hvis du har planer om at du vil træne fast derhjemme, kan det være en del at investere i en smule træningsudstyr. Der findes mange steder, hvor du kan købe forskelligt træningsudstyr i form af elastikker, håndvægte, bolde med videre. Her er nogle forslag til træningsudstyr som med fordel kan bruge derhjemme. Det er alt sammen udstyr, der ikke kræver at du skal have et homegym hjemme i kælderen, men du hurtigt og nemt kan pakke udstyret sammen og gemme det væk i bedste TV-shop-stil:

  • Kettlebells: Du vil kunne komme langt med din træning med bare to kettlebells.
  • TRX: Er en træningsslynge, du kan montere i loftet eller hænge op i et træ i haven. Den kan nemt pakkes væk eller tages med på rejser.
  • Håndvægte: Det er mest optimalt, hvis du vælger nogle, hvor du selv kan justere vægten.
  • Forskellige bolde og elastikker: Mange forskellige træningsmuligheder.

 

 Postet by ag via AdSet linkbuilding network