Konsulenter med ekspertise i taksering

House Center A/S er en konsulentvirksomhed med fokus på taksering og skadesanmeldelse

Vi har eksisteret siden år 2014, hvor vi blev en sammenslutning af håndværkere, der i dag både rådgiver, vejleder og foretager rapporterings- og vurderingsarbejde. Murere, bygningskonstruktører, elektriske teknikere, tømrere og arkitekter. Vi kan derfor tilbyde dig en bred faglig profil, hvilket kun kommer dig til gode idet vi skal vurdere din skadessag. Vi har alle speciale i taksering, og har udført mange takseringer løbende. Derudover har alle House Centers sagsbehandlere en forsikringsteknisk baggrund samt mange års erfaring fra diverse forsikringsselskaber.

Vi ønsker at alle vores kunder, klienter og samarbejdspartnere får et godt rådgivningsforløb, samt at vores arbejde er transparent, loyalt og båret af kommunikation. vi vægter vores kundeskare rigtig højt, og hjælper ind til sagen er på plads. Derfor kan du vælge os med sikkerhed for et resultat der ikke bære præg af fusk og sjusk. Dette er vores mission, og ligeledes er vores vision også præget af vores høje danske standarder og ønsker om tilfredshed. Vi VIL være forsikringernes foretrukne samarbejdspartner.

Vi kan blandt meget andet hjælpe dig med:

  • Risikovurdering (både private og erhverv), her kan vi også aflægge rapport og bygningsbestigelse 
  • Taksering af bygninger, ejerskifte, entreprise og også løsøre, så du kan få sat pris på din skade
  • Rådgivning til udbedring af større skader eller tyveri samt indbrudssikring, således du kan få mest muligt for pengene idet du skal udbedre en eller flere skader
  • Droneopgaver (fx ved tag eller større skader eller vurderinger)
  • Skadesadministrationer ift. forsikringsarbejde
  • Rådgiverlinien – rådgivning omkring indbo og bygning
  • Værdiansættelser af både bygninger, længer, huse og indbo (så som værdiansættelse af ejendele)

… Og meget meget meget andet!

 

Vi er loyale og går meget op i at holde vores aftale og aftaledeadlines

Vores arbejde foregår som du vil have det, og vi kan sagtens bestige bygninger samt foretage anseelser. Vores nuværende lokation er i Ballerup: Lautrupvang nummer 8, vest for København. Vi er meget tro mod vores kunder, og går meget op i at holde en aftale, som princippet også lyder: “en aftale er en aftale”, derfor er deadlines og løbende kommunikation med vores klienter og forretninger i højsædet. Vi vil derfor sørge for at vi holder hvad vi lover, og at I får den ydelse der er fastlagt på papiret.

 

Har du stadig spørgsmål?

Skulle du have nogle spørgsmål, eller et din sag ikke anført ovenfor, skal du endelige ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi modtager med glæde din forespørgsel, spørgsmål eller ønsker om tilbud. Vi vil forsøge at give dig svar hurtigst muligt, hvis du ikke kan vente på vores mailsvar, skal du selvsølgelig ikke tøve med at tage røret og ringe os op – vi er altid klar på en snak omkring dine ønsker. Du kan altid ringe til os på 43565880, eller blot sende os en mail.

 

Med Venlig hilsen 

Tine Colstrup

House Center A/S

 Postet by Housecenter via AdSet linkbuilding network