Leasing bil eller brugt bil?

Jeg har fået morfars gamle bil, det er en nissan sunny, efter at have haft en leasing bil igennem to år. Den har stået et par år i laden, men den startede i tredje forsøg. Lige nu står bilen med klassiske stål fælge og oldgamle sommerdæk, med tegningen af en lille tyk Continental mand, der ligner den store skummand fra ghostbusters filmen. Jeg skal have kigget bilen igennem, her de næste par dage, derefter kører jeg den til bilsyn, så jeg kan få af vide hvad jeg skal have lavet for at få den igennem et endeligt syn. Det er jo et stykke tid siden jeg har skulle gøre det, da alt det praktiske jo er ordnet, når du leaser en bil – men sådan er det jo.

Jeg vil købe et par brede sommerdæk med alufælge, så det bliver en rigtig Brian bil. Jeg glæder mig helt vildt til at få min dyt stylet og jeg er igang med at gennemsøge nettet for dækpriser på dæk online. Jeg er lidt i tvivl om jeg skal vælge Continental dæk endnu en gang, men det giver nok sig selv når jeg har fundet de rette dækpriser.

Jeg er heldigvis gør det selv menneske og denne bil ejer ikke engang en kørecomputer, så det meste foregår med svensknøgle og andet værktøj.Det kan være jeg ender tilbage med en skarp billeasing deal før end jeg aner det. Det at købe dæk online er lige så simpelt som at skifte dem og jeg har fået lov at opbevare mine sommerdæk i hans garage, hvis de vel og mærke er værd at gemme. Nu må vi lige se, hvad mekanikeren siger til mine fælge og dæk.Postet by 136pkk via AdSet linkbuilding network