Leder du efter Musik Til Bryllup arrangør

Denne side henvender sig til den kvalitetsbevidste festarrangør, som ønsker sikkerhed for at den musik de bestiller til deres bryllup eller anden festarrangement, fuld ud lever op til forventningerne.

Musikken under middagen vil være afdæmpet klavermusik som ikke virker forstyrrende over for selskabet, men som alligevel vil være elegant og attraktiv at lytte til.

Når i har booket “musiktilbrylluppet.dk”, vil i derfor uden bekymringer kunne se frem til en uforglemmelig aften i selskab med en altid velforberedt konservatorie-uddannet pianist som har spillet til over 100 bryllupper allerede.

På de efterfølgende sider vil i kunne finde mere info vedr. min profil, lytte til et lille udpluk af mit repertoire, finde priser etc. Derudover har denne side et par gode links til sider med anden festunderholdning. Hvis i også skal bruge dansemusik til efter middagen skal jeg gerne hjælpe med at finde et der passer til jeres behov.

Før i bladrer videre her på siden vil jeg anbefale jer at tage et kig/lyt på demoen nederst på denne side, så i hurtigt for en ide om hvad det er jeg tilbyder. Jeg har bevidst valgt at indspille den på det el-klaver jeg kan bringe med ud, således at i kan høre hvor godt det klinger selv om der ikke skulle stå et akustisk klaver eller flygel der hvor jeres store dag skal foregå.

God fornøjelse med bryllupsforberedelserne

Det som de sidste afsnit forsøger at fortælle dig, er at du skal huske at tænke på, at en 25-årig og 70-årig normalt ikke har de samme musikpræferencer. En 25-årig er nok mere til nyere pop- og rockmusik, hvorimod en 70-årig nok ville foretrække noget ældre dansktop. Husk også, at festtypen spiller en stor rolle. I nogle lande, er der nogle der vælger at få et band til at spille ved en begravelse, og der ville det være meget upassende at få f.eks. Miley Cyrus til at spille. Ved mormors 80-års fødselsdag skal du nok heller ikke hyre f.eks. Volbeat. Ved at vælge musik fra den tid, hvor dine gæster var teenagere/unge, vil du ofte opleve succes. Dette kan selvfølgelig være svært, hvis dine gæster er alt fra 20 til 75 år, så er det igen en god idé at vælge en mellemting. Der er også nogle der har haft succes med at blande det hele – så noget fra 70’erne, lidt fra 00’erne, lidt fra dansktoppen, osv. Det kan dog godt blive lidt rodet.
Kend dig selv og dine gæster
Så det er vigtigt, at du kender både dine egne og dine gæsters præferencer. Hvis dit yndlingsband er det fedeste, vilde rockband, og alle dine gæster kun hører dansktop og er helt oppe at køre over f.eks. Birthe Kjær, så vil de nærmest med garanti, ikke billige at du har fået dit rockband ud at spille. Så er det en god idé at finde en mellemting, så alle kan “holde ud” at høre på musikken – måske ikke rock og måske ikke dansktop, men noget som du synes ligger derimellem. Dermed ikke sagt, at du skal vælge et band, som du bare ikke kan udholde – festen du holder, er jo til ære for dig, men husk på, at uden gæsterne ville der ikke være nogen fest.

 Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network