Lej et fadølsanlæg til din fest

I Danmark er det svært at holde en fest uden at der er alkohol involveret. Dette betyder ikke, at festerne er ren og skær druk, men at der altid som minimum er en eller flere øl og også gerne et par glas vin. Fester i Danmark er i det hele taget ofte forbundet med en masse mad og så noget alkohol.

Men hvorfor ikke leje et fadølsanlæg når man nu alligevel vælger at holde fest? Vi ved at danskerne er vilde med øl, især fadøl – og hvad er bedre end en stor, kold fadøl på en varm sommerdag? Der er ikke meget der kan måle sig med følelsen og smagen når denne bliver indtaget. Når en øl bliver serveret som fadøl, så sker der bare noget med smagen og boblerne. Selvom indholdet er præcis det samme som en øl på flaske, så er der bare noget som tiltaler os mere ved fadøllen.

Priserne på at leje et anlæg spænder vidt, det samme gør udvalget af øl man købe med til anlægget. Mange fad koster fra ca. 500kr og op. Det er vel at mørke for 25 liter øl. Henover de seneste år er det også blevet enormt populært med specialøl, disse kan selvfølgelig også fås på fad. Her er prisen dog en lidt anden end ved almindelig fadøl. Ofte er prisen for specialøl højere, og der er mindre i hvert enkelt fad. Det er lidt efter humør hvilken specialøl man er til, men ofte er der minimum et fad ved en fest, som er af en eller anden type specialøl. Priserne på disse øl starter ved ca. 500,- kr, for omkring 20 liter øl. Det kan få både dyrere og billigere alt efter, hvor man får det leveret fra. Det samme gør sig gældende med størrelsen på fad’et.

Hvad følger med ved leje af fadølsanlæg?

Lige som med størrelse på fad og priser, så er det også meget forskelligt fra sted til sted, men som altid får man selve anlægget med og ofte også den første fustage med øl med. Så er man i gang. Derudover skal der indkøbes krus mv. Nogle vælger at have lejet en hel bar til at skænke øllet op og servere fra. Andre, til større arrangementer, vælger at leje en hel vogn. Du har sikkert set dem, hvis du har været på kræmmermarked, det her store 8-kantede vogne hvorfra der kan serveres hele vejen rundt.

Hvor meget øl skal jeg have?

Hvor meget øl der skal bruges, afhænger af hvor mange mennesker der deltager i arrangementet og hvor meget øl disse har for vane at drikke. Ofte drikker folk en smule mere når det er fadøl frem for almindelige flaskeøl. En fustage med 25 liter øl giver hvad der svarer til 75 flaskeøl – så kan du ellers sætte dig ned og regne på, hvor meget øl du skal bruge til din fest.

Skal du leje et fadølsanlæg, så se mere her.Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network