Lungholm Slot – Unikke konference lokaler

Unikke konference lokaler
Som forretningsmand eller kvinde så kender du godt til det med at tage på konferencer rundt omkring i alverdens storbyer. Man lander i en ukendt lufthavn, bliver afhentet og ofte kørt til en konference hal. Når konferencedagen er afsluttet går man over på den anden side af vejen, og ind på et ret anonymt hotel, sammen med alle de øvrige deltagere. Hotellet serverer en hæderlig menu til både morgen og aften, og leverer da også spiselige sandwich til frokosten i konferencehallen.

Når man kommer hjem, kan det være svært at adskille de seneste 4 koferencer fra hinanden – var det i Oslo eller Helsinfors vi fik informationen om klimaændringerne – var det i Manchester eller Birmingham de talte konsekvenserne ved lukkede europæiske grænser. Som foredragsholder skal du virkelig kunne skille dig ud for blot at have en lille mulighed for at blive husket.

Så gør dog noget andet
Der er jo ingen grund til at arrangere konferencer som alle andre gør det, når du jo godt ved at virkningen ikke er god. Hvorfor ikke skille dig ud? Har du overvejet i stedet at leje et helt slot, der kan rumme op til 300 konferencedeltagere i helt unikke omgivelser? Den mulighed har du nu – vi er netop blevet færdige med en omfattende restaurering af Lungholm Slot, og i den forbindelse har vi indrettet vores Herskabssal så den er perfekt til brug som konferencelokale.

Forestil dig dine kunders overraskelse når de bliver kørt ind på gårdspladsen, og skal være på konference på et rigtigt slot.

I den ombyggede Herskabsstald er der alt, hvad I skal bruge af AV-­udstyr, projektor, stort lærred, mikrofoner, højtalere og mange andre hjælpemidler til de 300 kunder, som du nemt kan have plads til i salen.

Har I behov for at strække benene, eller er walk and talk måske en del af programmet, så har I alle mulighederne for at gå ture i vores parker, hvor I kan nyde synet af de smukke blomster mens I får vind i håret, og tankerne kan få lov til at finde ny inspiration.

Uden mad og drikke duer helten ikke!
Er man på et rigtigt slot, så kan man også forvente en særlig middag, og man kan forvente at den bliver serveret i en rigtig spisesal, som kun findes i ældre slotte. Vi har nænsomt renoveret ”Thorvaldsenspisetue”, så den fremstår som den også gjorde for 400 år siden.

Efter middagen kan I fordybe jer i bøger eller samtaler i ”Det Bertouch-­Lehn’ske Familiebibliotek”, eller I kan slappe af med et spil billard i ”Den grønne Salon”, hvor vi gerne stiller et fadølsanlæg op til jer.

Løber konferencen over flere dage, har vi et glimrende samarbejde med nærliggende hoteller, hvor gæsterne kan sove – vi sørger selvfølgelig for at de hver dag bliver kørt til og fra konferencen, og gerne med privatchauffør!

Nogle kunder er vigtigere end andre, og hvorfor ikke gør noget ekstra for de vigtigste? Vi har 14 dobbeltværelser på selve slottet som du kan leje til dig selv og dine vigtigste kunder. De vil opleve forkælelse i en traditionel forstand. De vil hver især blive indkvarteret i et individuelt og luksuriøst indrettet værelse, hvor der er kælet for samtlige detaljer i forbindelse med renoveringen af slottet.

Udover de fantastiske omgivelser er noget af det, der gør Lungholm Slot unikt, at I kan være helt alene – vi har kun ét hold gæster ad gangen på slottet!

Vi har haft mange forskellige firmaarrangementer og konferencer på slottet gennem de seneste 5 år, og det vi har lært er, at det udelukkende er fantasien, der sætter grænserne for arrangementets omfang. Vi hjælper også gerne din virksomhed med at arrangere den næste konference.Postet by Line via AdSet linkbuilding network