Monsoon Hair and Make-up – Frisør på Frederiksberg

Monsoon Hair and Make-up – din eksklusive frisør på Frederiksberg!

Frisør på Gammel Kongevej

Monsoon Hair and Make-up’s salon er placeret i hjertet af Frederiksberg, på Gammel Kongevej i København. Den blev i sin tid åbnet at Søren Hedegaard og Doddy. Salonen er i dag ejet af to frisørmestre og make-up artister Doddy og Hjørdis, der har over 30 års erfaring og ekspertise inden for feltet.

Salonen består af et team af fire frisører som har mange års erfaring i branchen, og som altid holder sig opdateret på de nyeste klippeteknikker og tendenser. Som kunde kan du være sikker på at der vil blive ydet den bedste service af en af vores fire frisører, så snart du træder ind i salonen. Udover at være frisører, har salonen også to uddannede make-up artister, der kan lægge din make-up til lige den anledning du har brug for, hvad enten det er til hverdag eller fest.

Pålidelig og professionelle 

Vi er en frisørsalon som altid har fokus på vores kunder og vi betragter det som vores største og vigtigste opgave, at kunne indfri dine forventninger og ønsker. Vi ved at hver person er forskellig, og ligeledes at håret er forskelligt fra person til person. Vi sørger derfor altid for at tilpasse den enkelte behandling, efter hver individuelle kundes behov.

Vi stræber efter at skabe et trygt og professionelt miljø i vores salon, samt at blve kendt for vores pålidelighed. Vi ønsker netop altid at have glade kunder, og at alle der har besøgt os, går fra salonen med et smil!

Vi arbejder med miljøvenlige produkter

Vi går op i at vores kunder har det godt og I fortjener derfor kun det bedste. Hos Monsoon anvender vi derfor udelukkende miljøvenlige produkter, hvilket betyder, at der kun anvendes rene naturprodukter til behandlingerne og altså ingen kemiske farvestoffer.

Vi går op i resultater og kundetilfredshed

Som kunde hos os får du noget for pengene! Vi skaber de bedste resultater ved at arbejde i tæt samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt at du som kunde føler dig hørt, og det er altid dig der bestemmer. Vores ultimative formål er at du som kunde bliver tilfreds med din klipning, farvning, make-up mm, og vi er altid til rådighed med råd og vejledning. For altid at yde vores bedste, deltager vi jævnligt i kurser og efterudannelse.

Derudover har vi også stået for hår og make-up på mange af Tv2 og DR’s film og serie produktioner.

Kom forbi salonen til en snak og en kaffe, eller kontakt os på telefonen

Vi elsker at se nye ansigter i vores salon, og håber du lægger vejen forbi! Skulle du have nogle spørgsmål, eller søger du råd til hvad det end skulle være, så er vi altid til rådighed og klar til at dele ud af vores viden! Du kan altid ringe på tlf: +45 33 21 45 45

 Postet by Monsoon via AdSet linkbuilding network