Mulige problemer og løsninger hos Rockwool

Denne artikel er skrevet i 2015 i forbindelse med studiet professionsbachelor i international handel og marketing.

  1. En stigning i leveringsomkostningerne vil medføre, at Rockwool kan bliver presset ud i situationer hvor de skal tage stilling til om det enkelte salg egentlig kan betale sig i tilfælde af, at der eksempelvis skal sendes med fly, hvis det er en levering med kort varsel. Det er trods alt vigtigt, at der leveres til tiden, samt at der stadigvæk forefindes profit.
  2. Ser man nærmere på produktionen, produkterne, samt servicen, er Rockwool’s supply chain leagile, da Rockwool søger at opfylde den enkelte kundes behov når dette er relevant. Alle standardprodukter produceres efter LEAN princippet. Serviceydelserne og ikke-standard produkter som BuildDesk går efter agile princippet. Ulempen ved Leagile, er at det er omkostningstungt i form af de ting som det medfører i forhold til en virksomheds supply chain. Det medfører højst sandsynligt et langsommere salg, da produkterne eller serviceydelserne skal ’customizeres’ efter kundens behov. Det kan være svært at holde styr på, hvad kunden ønsker på baggrund af en masse dialoger mellem kunden og Rockwool.
  3. Rockwool er ved oprette fabrikker i Nordkina. Det er ligeledes omkostningstungt.
  4. Indtil fabrikkerne i de nye markeder er etableret, tilfører de nye markeder ikke kapital til overskuddet, hvor eksperter mener at indtjeningen vil være under pres i de næste 6 måneder, eftersom at deres nuværende markeder er i negativ udvikling.

Kontakt mig, hvis du mangler en freelancer inden for business, marketing, teknologi eller SEO.

Mulige løsninger

  1. Rockwool er allerede i gang med at etablere nye fabrikker på de store markeder, hvor der er stor efterspørgsel. Hvilket dermed mindsker leveringsomkostninger betydeligt, samtidig bliver det også muligt at levere særdeles hurtigere med lavere omkostninger. Eftersom markedet konstant ændrer sig, skal Rockwool være forsigtige med at oprette for mange fabrikker. Dette i tilfælde af overkapacitet.
  2. Leagile princippet medfører mange gode ting, men også delvist dårlige, da der er meget der skal holdes track på med kunden. Eksempelvis, hvis der har været mange dialoger mellem kunden og virksomheden. Dette kan klares gennem et CRM system. På baggrund af Npinvester.dk, har de allerede dette og er lige blevet opdateret for nyligt. Derfor skal de primært fokusere på deres leveringstider i forhold til dette. Det uddybes i det følgende.
  3. Oprettelsen af fabrikker er betydeligt dyrt. Ligeledes er driften. Derfor skal Rockwool sikre sig, at disse produktionsfaciliteter er relevante i form af placering etc. og dermed skaber profit overall for virksomheden. Løsningen på dette problem går højst sandsynligt på just-in-time levering på den geografiske placering, da det kan være med til at optimere spild, leveringstider etc. Derfor kan det være relevant at oprette disse produktionsfaciliteter i fx Nordkina.
  4. Her er det vigtigt, at Rockwool estimerer korrekt på disse markeder, at der rent faktisk er efterspørgsel og dermed giver mening direkte at etablere på disse markeder. Dette, da Rockwool naturligvis skal sikre en så ROI som muligt.

Forbedring af hjemmeside kode

I forhold til forbedring af hjemmeside, er det muligt at få ordnet kode via et tilbud fra billige koder. Hos billige-koder.dk, har vi et stort udvalg af koder til spil, men også hjemmesider.

Billige-koder.dk yder flere forskellige former for optimering og udførelse af hjemmeside. Kode er som reelt dyrt, men billige-koder.dk har valgt at have lave marketing omkostninger. Derfor kan koderne leveres billigt.

Eksempel på kode – 2trendy – online herretøj

Et eksempel på kode i forhold til en side, som handler med herretøj online, kan 2trendy.dk anvendes. I relation til at handle med herretøj online, kræver det som oftest mange billeder. Dermed kan hjemmesiden være udsat for langsom levering.

Hos 2trendy er koden og billederne optimeret. Dermed bliver hjemmesiden leveret hurtigere, hvilket skaber en bedre købsoplevelse. Det er derfor vigtigt at have en optimeret hjemmeside, således kunden får en god oplevelse.

2trendy har et stort udvalg af herretøj, herunder blandt andet danske og udenlandske mærker. Af danske mærker kan der blandt andet nævnes Selected, som har flere forskellige stilarter under sit udvalg. Selected har blandt andet jakkesæt, jeans, chinos, t-shirts og skjorter.

Hvis du mangler en freelancer inden for marketing, business, SEO eller teknologi, kan du med fordel kontakte Cortzen Digital, der drives af Michael Cortzen.Postet by Michael Cortzen via AdSet linkbuilding network