Når bilen skal have lidt ekstra kærlighed

Vask & indvendig rengøring af bil

Det hænder af og til, at man forsømmer at få rengjort bilen, både ude og inde. Når dette er tilfældet er det ofte ikke fordi man ikke vil rengøre bilen, men fordi der er mange ting som ofte bliver prioriteret over en rengøring af bilen. Især i vinterhalvåret kan det være et kedeligt arbejde at udføre i hjemmet, da det er koldt og ikke særlig sjovt at stå udenfor i frostgrader – eller meget tæt på frysepunktet, for “bare” at rengøre sin bil. Har man en garage er man lidt bedre stillet, da der er lidt mere varme sådanne steder, også selvom garagen ikke er isoleret, vil det være varmere at opholde sig herinde, end det er ude.

Når ovenstående er tilfældet, og det er det som tidligere nævnt af og til, hvorfor så ikke gøre brug af en professionel inden for bilpleje? I langt de fleste tilfælde er det slet ikke så dyrt, som man umiddelbart skulle tro. En komplet indvendig rengøring af en Ford Mondeo kan ex fås for kun 1.294,- kr. hos Bilkosmetologen i Randers. Når de udfører en interiørrengøring af din bil bliver det taget højde for alt. Og med alt, er det virkelig alt. Der bliver foretaget en meget grundig støvsugning af bilens kabine og også bilens bagagerum, hvilket mange ikke gør. Yderligere bliver instrumentbord og dørsider også vasket og rengjort grundigt og den indvendige plastik får en opfrisker, så den fremstår ny og pæn igen. Der bliver fjernet lugt fra kabinen og denne bliver også luftet ganske grundigt. Sidst men ikke mindst pudses ruderne på indersiden, uden at efterlade striber, således disse også er skinnende rene igen, når du henter bilen.

Ikke kun indvendig rengøring

Det er ikke kun en indvendig rengøring, som af og til er nødvendig. Det udvendige og motoren har også brug for at blive rengjort. Motoren er ikke lige så ofte, da en motorvask er noget mere krævende end blot at vaske bilen. At få renset hele motoren og motorrummet for snavs og skidt, har ingen bil vidst nogensinde fået det værre af. Ligeledes bliver alt grundig rengjort, således olie, fedt og skidt fra vejen og vejret forsvinder – motoren bliver tørret og konserveret efter endt behandling, da dette kan forlænge perioden, hvor den holder sig ren. Det tager ofte en rum tid at rengøre en bilmotor, men i stedet for selv at gøre det, kunne man jo få professionelle fagfolk til det i stedet. Disse har ofte en masse viden om de forskellige biler – og har prøvet det mange gang før, så de ved hvad de foretager sig. Når det kommer til at vaske og rengøre en motor er både erfaring og rutine en vigtig del af behandlingen.

Ud fra ovenstående kan det ret hurtigt vise sig, at være en god ide at gå til en professionel når der skal udføres bilvask eller indvendig rengøring af bilen.Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network