Nu er det nemt at sammenligne forbrugslån

Når man tidligere har været på udkig efter et forbrugslån har man været tvunget til at vælge imellem de låne udbydere man i forvejen kendte. Det har ofte kostet forbrugeren alt for meget i renter og gebyrer. Derfor lancerer YourBanker nu en sammenlignings tjeneste, hvor man frit kan sammenligne de forskellige lån, sådan man sikrer sig ikke at ende i en rente og gebyr fælde.

Generelt set har forbrugslåns markedet været det vilde vesten, hvor man har kunne tage hvad man ville i gebyrer og renter. Det har ofte været debatteret på politiks niveau om man skulle lave et loft over hvor meget man må tage i renter, men regeringen har aldrig kunne blive enige om dette, heraf kommer YourBankers tjeneste.

Der findes mange typer lån, forbrugslån, SMS lån, kviklån og hvad de ellers kaldes. Det er egentlig på mange måder præcis det sammen, og det besværliggør det kun endnu mere, at sammenligne lånene på tværs af hinanden.

Et kviklån er, som navnet antyder, et lån man kan optage hurtigt, altså kvikt, sådan man får pengene stort set med det samme. Man bruger sit nemID til ansøgningen og godkendelse (underskrivelse) af lånet, hvorefter man får pengene direkte ind på sin nemKonto, ofte inden for få timer. Der er altså tale om et rigtig kvikt lån.

Hvad man bruger pengene man låner til, ja det er der ingen der blander sig i, der er flere eksempler på kunder som har haft brug for et hurtigt lån til tandlægen, det er jo ofte en dyr og uforudset udgift.

Men man kan også låne 10000 til en ferie, en cykel, ja eller bare til nyt tøj eller møbler, det er din frihed at bestemme hvad pengene skal gå til.

Når du overvejer at optage et forbrugslån er det vigtig at du sikrer dig at du har både evne og villighed til at betale lånet tilbage, da du ellers kan risikere at komme ud på en glidebane hvor du kan ende med gæld op over begge ører, hvor du både kan blive registreret i RKI, eller risikere at dit hus begæres på tvangsauktion. Så tjek din økonomi en ekstra gang, før du låner penge.

Hos YourBanker kan du tydeligt set hvad de forskellige lån koster, du kan endda sortere dem efter rentesats og mest populære. Det kan være en god ide at tjekke firmaet på Trustpilot inden du låner penge, det kan give en god indikator på om det er et firma som er værd at have noget med at gøre.

Vi bestræber os selvfølgelig på kun at samarbejde med troværdige låneudbydere, men vi har ikke muligheden for at tjekke dem alle efter i sømmene, da der heletiden kommer nye udbydere til.

Det vigtigste tal for din som låntager, er ÅOP, årets omkostninger i procent står det for. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet for dig.

Velkommen til YourBanker.Postet by wowv via AdSet linkbuilding network