Ny brugt bil – Find den lokalt, i Østjylland

Mange vælger, når de skal købe en brugt bil, at finde en forhandler, der ligger i nærområdet. I hvert fald så vidt det er muligt. Grunden til dette er, at man så ikke skal ret langt væk, hvis der opstår problemer af den ene eller anden årsag. Desuden er der ikke ret langt, når bilen skal til service, på værksted eller af anden grund tilbage til forhandleren. Det er selvfølgelig ikke i forbrugerens (køberen i dette tilfælde) interesse at bilen skal på værksted, eller tilbage til forhandleren. Det er, langt hen ad vejen, heller ikke i sælgerens interesse, da det kan skabe dårlig omtale, hvis en kunde har en bil med en lang række problemer.

En anden årsag til at mange vælger en forhandler tæt på er simpel. Transporttiden. I langt de fleste tilfælde er det kun manden (vi tager udgangspunkt i en familie) der gider tage ud at kigge på biler. Derfor gider kvinden i forholdet heller ikke brugere mere tid end højest nødvendigt på at transportere sig frem og tilbage fra hjemmet og til forhandleren. Dertil er det simpelthen for kedeligt, at kigge på- og prøvekøre biler. Forståeligt, for det er sgu noget nørdet noget, når først man når dertil, hvor man kigger på bilerne ude ved forhandleren. Til gengæld, når disse først er kommet “ud af busken”, vil de faktisk gerne kigge på bilerne og være med til at tage den endelige beslutning – kvinderne har trods alt også en hel del at skulle have sagt. Faktisk har kvinden, i hvert fald i mange tilfælde, det sidste ord, når den endelige beslutning skal tages – og det på trods af, at de til at starte med, egentlig ikke gider bruge tid på at finde eller købe ny bil.

Men hvorfor har kvinden egentligt så meget at skulle have sagt i tilfælde som det her? Det i sig selv er et godt spørgsmål, som det kan skrives og siges meget om, men i bund og grund handler det nok (oftest) om, at man, som par, tager store beslutninger fælles. Er det at købe en bil en stor beslutning? Ja det er det faktisk da man bruger mange penge på en enkelt ting. Der er nok ikke så mange der ville drøfte det med den anden part af et forhold, hvis der skulle bruges et par tusinde kroner på en eller anden dims til hjemmet. Men når man vælger at gå ud at investere flere hundrede tusinde kroner på en ting, i det her tilfælde en brugt bil, så er det noget man lige vender med sin partner.

Nu er du forhåbentlig blevet en smule klogere på, hvorfor mange vælger at bruge en lokal forhandler, når der skal købes ny bil til husstanden.Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network