Restaurant og Butikker til salg i København

Restaurant, cafe eller take away til salg, restaurant mægler på Sjælland.

Søg en køber til din restaurant, butik, eller nye butikslokaler til leje, afståelse eller salg. Som erhvervsmægler kender vi både markedet og erhvervslejeloven og, kan finde den helt rigtige butik til leje i København og resten af landet. Med en stor kinesisk kundekreds der både ønsker en butik til afståelse eller at leje en butik, kan vi som restaurant mægler træffe det helt rigtige valg.

Restarant til salg i København
Find restauration til leje, eller en cafe til salg og afståelse. Som erhvervsmægler kender vi både erhvervslejeloven og kundekredsen og, kan hjælpe dig med at finde den rigtige take away eller restauration til salg i København og resten af landet. Med en bred kinesisk kundekreds der både ønsker at købe en restauration, eller har en restaurant til salg kan vi vise det rigtige valg for dig.
Søg en lejer til din butik, eller nye butikslokaler til leje, afståelse eller salg. Som erhvervsmægler kender vi erhvervslejeloven samt markedet og, kan finde den helt rigtige restaurant til leje på sjælland og resten af Danmark. Med en stor kinesisk kundekreds der både ønsker at leje en butik, eller har en butik til afståelse, kan vi som restaurant mægler træffe det helt rigtige valg.

Restauration eller butik til afståelse, salg eller leje. Find en restaurant eller take away i København.

Find en butik til leje, eller en cafe til salg og afståelse. Som restaurant mægler kender vi både erhvervslejeloven og kundekredsen og, kan hjælpe dig med at finde den rigtige restauration eller take away til salg i København og resten af Danmark. Med en bred asiatisk kundekreds der både ønsker at købe en restauration, eller har en restauration til salg kan vi vise det rigtige valg for dig.
Hos en erhvervsmægler, finder du en restauration eller take away til salg, leje eller afståelse. Et stort udvalg af cafe og restaurationer i København og resten Danmark. En erhvervsmægler hjælper dig med fundet og erhvervslejeloven af din butik til salg, afståelse eller leje af butikslokaler i København.
Find restauration til salg, leje eller afståelse. Et bredt udvalg af restaurationer i København, samt resten af landet. En restaurant mægler hjælper dig med erhvervslejeloven og fundet af din restauration til salg, leje eller rent salg af take away og restauration i København.

Når du har brug for en erhvervsmægler

Guldager Erhverv yder rådgivning om og formidling af erhvervsejendomme og investeringsejendomme på det danske ejendomsmarked. Vi har erhvervsmæglere i hele landet og har derfor indgående viden om markedet både lokalt og på landsplan, som vi deler med vores kunder.
Har du brug for professionel rådgivning ved salg, udlejning eller vurdering af din restauration eller dit butikslejemål, så kontakt os blot for en helt uforbindende snak om dine muligheder.

Lyt til ordet “rimeligt” – og du vil finde nøglen til vores måde at handle på…

Det handler om at finde løsninger. Løsninger, som alle parter i en handel er tilfredse med. Det er Guldager Erhvervsmægler forretningPostet by PooMik via AdSet linkbuilding network