Revisor københavn- det kan være dyrt at vælge forkert

At vælge en revisor er ikke blot det at finde hvem som helst. Og spørger du folk i branchen hvilke spørgsmål de bliver stillet oftest kan du regne med at ”hvad koster en revisor om året?” andre populære spørgsmål er nok ikke overraskende grundet vores populære iværksætter kultur herhjemme, for eksempel kan man tit blive spurgt ”hvad koster en revisor enkeltmandsfirma?”

Fælles for disse er at de blot er variationer at det samme spørgsmål; hvor meget en revisor kommer til at koste dem. Lad os sætte spørgsmålet til side et øjeblik, og i stedet fokusere på hvad det koster dem ikke at benytte en professionel til at hjælpe med at holde regnskabet i orden. Udover timevis af papirarbejde til iværksætteren, eller fast gage til en fuldtidsansat bogholder forekommer fejl oftere i eksempelvis lønningssedlerne, eller momsregnskabet.

I disse tilfælde skal der ekstern hjælp til uanset, og denne form for rådgivning betyder også ofte en højere timepris da de akutte sager ofte skal før andre eksisterende, og dette kan medføre en verden af forskellige problemer på længere sigt.

For at vende tilbage hvad en revisor koster, kan vi se på D.I.C Revision for eksempel, beliggende i hovedstaden kan vi gå ud fra at et firma af denne størrelse ligger konkurrence dygtigt på priserne, og derfor bruger vi dem i dette eksempel.

Dette vil derfor mest være et retvisende eksempel på priser for revisor København, revisorer på Frederiksberg og Nørrebro, og prisen på revision i Sjælland og resten af Danmark varierer ikke anderledes på dette marked, end resten af økonomien herhjemme.

For eksempel kan vi se at stiftelse af enkeltmandsvirksomheder koster DKK 600,- og dertil kan komme ekstra ydelser såsom momsregistrering, direktørkontrakter og sågar forretningsplaner og budgetter.

Hvis revisoren skal hjælpe med at stifte et I/S, IVS, ApS eller A/S stiger priserne respektivt med et par hundrede kroner per trin op af hierakiet her fremstillet, så virksomhedstypen har en vis indflydelse på prisen da kompleksiteten og dermed tiden der skal bruges også stiger.

Kigger man derimod på udarbejdelse af årsregnskaber kan man her opdele efter lidt andre vilkår, her kommer det også an på årets omsætning, antallet af ansatte, og man kigger primært her på vi snakker revision til opstart af virksomhed, eller revisor og bogholder ydelser til drift af eksiterende virksomheder.

Dette var en kort gennemgang af hvad det kan koste, så vi håber du ikke længere går rundt med spørgsmålet ”hvad koster revision af aps” mere.

Vi er ambitiøse og har det som mål at skabe mere værdig for det honorar du betaler til revisoren og har derfor til formål at udøve regnskabs- bogførings- og rådgivningsvirksomhed med henblik på gennem det økonomiske udkomme direkte og indirekte at kunne yde økonomisk støtte til almennyttige og/eller velgørende formål samt hjælpe iværksætter, som har behov for støtte og rådgivning.

Vi har mere end 10 år i branchen og kan derfor tilbyde professionelt rådgivning og ydelser til faste, lave priser.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network