Sælg dine gamle ting på nettet

Vi kan alle bruge flere penge af og til. Måske til super dyre luksus ting, eller måske til mere basale ting, som du må have. Går vaskemaskinen f.eks. i stykker, så er det ikke rart, hvis der ikke er råd til en ny. Derfor kommer vi her med en række råd til hvordan du får flere penge.

Lån pengene

Dette råd er naturligvis ikke langtidsholdbart. Et lån er et hurtigt plaster på såret. Du får flere penge her og nu, men lånet skal også afdrages, og du kan ikke fortsætte med nye lån, hver gang du skal bruge lidt ekstra penge. Men skal du bruge pengene nu, og kan du betale lånet tilbage efterfølgende, så kan det være en fin ide med et lån.

Tjen penge på din egen hjemmeside

Har du en hjemmeside, så put annoncer på den og tjen penge på dine besøgende. Har du ikke så mange besøgende, så brug lidt tid på at fortælle venner og familie og hvem du ellers møder om din hjemmeside. Har du lavet en god hjemmeside med godt indhold, så vil du med tiden kunne tiltrække mange besøgende og dermed også penge i kassen.

Har du endnu ingen hjemmeside, så se denne webhotel oversigt. Her kan du finde en samling af de billigste og bedste webhoteller i Danmark. Som du ser på siden, så er det faktisk ganske billigt at komme i gang. Hvis du læser lidt yderligere på siden, så vil du også kunne se at det er ganske let at komme i gang, også hvis du ikke er teknisk mindet. Ofte kan du lave ganske flotte hjemmesider, med bare få kliks.

Deltag i konkurrencer

Dette råd lyder måske lidt usikkert, og det er det bestemt også. Med konkurrencer kan du ikke være sikker på gevinst. Hvis du kun deltager i en enkelt eller to konkurrencer, så er det også klart mest sandsynligt at du ikke får noget ud af det. Men i en hver konkurrence skal der jo findes en vinder, og det kan lige så godt være dig. Måske er der 500 eller måske 1.000 deltagere i en konkurrence, og derfor er det naturligvis mest sandsynligt at det er en anden der vinder lige præcis denne konkurrence. Men deltager du i 100 konkurrencer med 500 deltagere i hver, så har du pludselig 20% chance for gevinst. Mange konkurrencer har gevinster på 10.000 kr, 50.000 kr, og nogle endda hele 100.000 kr., så en gevinstchance på 20% er da bestemt ikke tosset.

Der findes også mange små konkurrencer på nettet. Her vinder du ikke nær så store præmier, men til gengæld er sandsynligheden for gevinst meget større. Deltag i alle konkurrencerne og du har kæmpe chance for at vinde en eller flere af de små præmier, og samtidigt også OK chancer for en af de store gevinster.

Sælg dine gamle ting på nettet

Vores sidste råd kræver en oprydning i dit hjem. Det lyder ikke sjovt, men kan faktisk godt være det. Prøv at tænke på alle de ting du har lagt til side i løbet af årene. Hiv dem alle sammen frem, og få lidt nostalgi. Nogle ting ønsker du sikkert at bevare, og det bliver derfor et glædeligt gensyn med ting som du engang lagde væk, men som du nu kan få glæde af igen. Andre ting vil du nu indse at du aldrig får behov for. Disse ting kan være guld værd. Sælg dem på den på DBA. Dermed får du mere plads i hjemmet, og tjener gode penge på at sælge dem. Det giver en god følelse at få ryddet op, og du får flere penge i tegnebogen.

 Postet by tjalfe via AdSet linkbuilding network