Se fantastisk ud til dit bryllup – Fashion tips til gommen

Alle tror måske, at gommen har det lettest i forhold til at finde sit bryllupstøj, men det kan være svært at finde et sæt tøj, som både ser fantastisk ud, og som er behageligt at have på. Heldigvis er vi her for at hjælpe dig, så du kommer til at se fantastisk ud på din bryllupsdag nødvendigt.

 

Jakkesæt, habit eller smoking

Det første de fleste tænker på, når de skal finde tøj til deres bryllupsdag, er oftest et jakkesæt, habit eller en smoking. Ligesom moden ændrer sig inden for almindeligt tøj og sko, så ændrer moden sig også inden for jakkesæt og habitter. Hvis dit jakkesæt er flere år gammelt så tag hen i en herretøjsforretning og prøv et nyt. Få altid tilrettet dit tøj hos en skrædder, så det passer dig helt perfekt.

Separate dele

Et moderne look til gommen kan være at vælge bukser i en farve og jakken i en anden farve. Start med at vælge en jakke eller blazer, som du kan lide at have på, og vælg derefter et par bukser i en kontrast eller komplementærfarve. Når du sammensætter dit outfit på denne måde, kan du selv bestemme hvor casual tøjet skal være. Det er en god måde, hvor du kan lege lidt med dit bryllupstøj for et mere moderne og anderledes udtryk.

Skjorte

Du tror måske, at en skjorte bare er en skjorte, men du vil blive overrasket over mange modeller, der er, som du kan vælge imellem. Du kan fx vælge en skjorte med eller uden krave, eller en skjorte der er slimfit eller en skorte som er mere regular. En bryllupsskjorte behøver faktisk heller ikke at være hvid. Vær modig og vælg en anden farve eller vælg en skjorte med mønstre.

Slips eller butterfly

Når det kommer til slips og butterfly er mulighederne uendelige. Du kan vælge mellem et utal af materialer og farver. Oftest vælges slips til gommen, men det kan også se virkelig cool ud med et butterfly. Du kan vælge mellem butterfly, du selv skal binde eller et, som er bundet.

Sko

Der er så mange muligheder, når du skal vælge sko til dit bryllup. Du kan selvfølgelig vælge et par klassiske herresko, der passer til dit jakkesæt. Mere casual sko som Converse og forskellige sneakers bliver mere og mere populære at have på til sit bryllupstøj– særligt hvis man netop ønsker en meget casual og uformel stil. Brug altid skoene inden selve brylluppet, så du undgår vabler og gnavesår.

Strømper

Her kan du sagtens lave lidt sjov, uden at strømperne vil tage al opmærksomheden. Du kan få strømper med initialer, prints eller lignende. Gommen skal traditionen tro, have klippet sine strømper, og det kan derfor være prints eller lignende, som man først ser, når skoene tages af. Det burde ikke være nødvendigt at skrive, men for en god ordens skyld vil vi lige nævne, at man ALDRIG skal tage hvide sokker på til et sort jakkesæt! ALDRIG!!Postet by ag via AdSet linkbuilding network