Shop som en mand og gør shopping nemmere

En masse mænd HADER shopping, og jeg forstår det egentlig godt. Det kan godt virke lidt generaliserende, men modsat mange mænd kan kvinder virkelig godt lide at shoppe. Det er en hel rejse for dem – lige fra at kigge i et utal af butikker og prøve tøj til måske også købe noget af det. Så når mænd siger de hader shopping, handler det nok bare om, at de hader at shoppe som kvinder gør det. Mange mænd vil måske bare gerne gå ind i en butik og købe en jakke, og så tage hjem derefter.
Den bedste måde at shoppe på indebærer at være meget strategisk, disciplineret og fokuseret.
Lav en liste over præcis, hvad du er ude efter
Dette er hemmeligheden bag en god shoppe-oplevelse, som mange faktisk hopper over. Hvad mangler du i skabet. Har du t-shirts nok, eller mangler du en skjorte eller lignende?
Hold dig til din liste
Man kan nemt blive grebet af stemningen, når man står i butikken og blive overmandet af spontane skøre ideer om farvede striktrøjer eller andre trends. Hold dig til din liste og undgå lommesmerter senere.
Men hvordan vurderer du, om en vare er værd at bruge penge på. Husk at den rigtige pasform er det vigtigste. Hvis du kan have en hel ananas på maven under skjorten, så er den altså for stor. Er du i tvivl, om du kan lide en vare, så spørg dig selv og du bare køber den, fordi den er billig. I så fald bør du kigge videre, til du finder noget, du bare eje. Køb ikke noget før du føler dig helt sikker. Du kan altid spørge om hjælp i butikken, hvis du er i tvivl om tøjet er den rigtige størrelse. De fleste sælgere vil gerne hjælpe dig, så du finder noget tøj, der passer til din stil. Selvom du får hjælp fra sælgeren, er der ingen købetvang.
Online shopping er din ven
Hvis du virkelig hader traditionel shopping, så kan online shopping ændre hele oplevelsen. Du kan sortere varerne på webshoppen, så du kun kan se tøj i din størrelse. Du kan søge meget specifikt efter en bestemt type vare, så du kun ser udvalget af t-shirts. Du skal ikke stå i kø ved kassen – faktisk kan du bare sidde derhjemme i sofaen og købe nyt tøj.
Du skal stadig opretholde den samme disciplin, vi nævnte om tidligere: Lav en liste og hold dig til den.
Når du shopper tøj på nettet, bør du dog være opmærksom på regler for returnering. Den store ulempe ved at shoppe på nettet, er at du ikke kan prøve tøjet først. Farverne kan være anderledes end du forventede, og måske har du købt tøjet i en forkert størrelse. Heldigvis er der mange webshops, som tilbyder fri returnering, så du ikke skal betale for at returnere varen, hvis den ikke lige var noget for dig.Postet by ag via AdSet linkbuilding network