Skiferie for hele familien i Europa

Når julen er overstået, glæder de fleste sig sig bare til foråret begynder at pible frem med lunere vejr og grønnere skove. Januar og februar måned er ikke bland danskernes favoritmåneder, da de ofte er kendetegnet ved gråt vejr, en beskeden mængde sne ikke engang en snemand kan bo i og ikke mindst en masse sjap.
Ønsker man i stedet at have en ting at se frem til i disse kedelige måneder, kan man gøre som mange andre danske familier hvert år gør, og booke en skiferie!
Dette er ferieform som ofte rammer plet ved hele familien – både mor, far, teenagerdatter/søn og yngre barn. Derfor bruger mange familier uge 7, som er skolernes vinterferie, på Europas store udbud af snedækkede løjper, med vind i håret og en rød næse.
Ligger du ikke selv inde med ski, stave og støvler til hele familien må du ej fortvivle! Der er nemlig rig mulighed for at leje både hjemmefra eller på skisportsstedet i nærheden af din feriedestination.
Skiferie er for alle – børn som unge som voksne
Når man står på ski får man en masse frisk luft og man kan nyde den smukke udsigt mens man suser ned over de snedækkede bjergsider. De som ønsker at gøre en sport ud af det kan øve og træne teknik, mens de som blot ønsker at nyde naturen og lyden af sne under skiene, kan glide stille og roligt ned ad bjerget.
Når sulten trænger sig på er der et stort udvalg af autentiske bjergrestauranter hvor man kan smage på lokale lune retter, eller en god omgang spaghetti bolognese. Her har man også mulighed for at sidde på terrassen når solen skinner, i bare arme og nyde den lune vintersol der titter frem fra de hvide snefyldte skyer.
Når mørket falder på og pisterne lukker, er der mulighed for at dyrke den muntre skitradition: After Ski. Her mødes de som ikke er gået helt omkuld efter en dag på pisten, over en fadøl eller det der er stærkere, og snakker om de gode løjper ellers dagens off-pist-skiing. Både unge som ældre synes at dette er en hyggelig tradition og nyder efter efter-ski-øl.

Når man bor i Danmark er skiferien lige rundt om hjørnet

Én af de gode ting ved at vælge skiferien er, at vi som allerede bor i norden, ikke behøver at bevæge os synderligt langt væk for at få sne under fødderne. I Frankrig, Østrig og Italien bugner det med skivenlige bjergtoppe med familievenlige hoteller og skisportstilbud.
Hvad angår transport har man også både muligheden for at flyve eller køre selv.
Af populære skiområder i Italien, Frankrig og Østrig kan nævnes Canazei, Val Thorens og  St. Anton. Dette er kun 3 destinationer blandt mange andre du kan finde i disse 3 dejlige ski destinationer.Postet by Mortenemil via AdSet linkbuilding network