Skjorter er vigtigt for en rigtig gentleman

Det er sjovt som store dele af ligestillingsbevægelsen hovedsageligt fokuserer på tendenser rettet mod kvinder: Hvordan vi med samfundsstrukturelle tiltag kan ændre synet og normen for, hvordan man ser på kvindens virke i det daglige.

Dette er selvfølgelig vigtigt, men det er som om, at den gængse holdning og stereotyper omkring mandens gøren, er uændret. Dette er ærgerligt, da flere mænd bliver fanget i en form for identitetskrise og i et grænseland mellem at prøve at leve op til forventningerne om at være rigtige mænd, der på ingen måde må være forfængelige – følsomme væsner, der til fulde skal kunne sætte sig ind i kvindens kvaler, samtidig med de stadig skal leve op til de stadigt mere krævende idealbilleder af mandekroppen. Det er simpelthen umuligt at være følsom som en kvinde, leve som en neandertaler og spise derefter, og stadig have en krop som Brad Pitts.

Lad os slå det fast én gang for alle: Det er okay som mand at gå op i sit udseende og tager moderne skjorter på, og følgende artikel beskriver derfor, hvad du kan gøre for at blive mere tilfreds med din ydre fremtoning.

Gå op i din træning

Din krop er dit tempel, og hvordan du har det i den, betyder derfor rigtig meget. At træne hjælper både på din fysiske fremtoning såvel som din selvtillid

Rigtig mange mænd træner dog allerede, men det er kun en lille andel af dem, der træner effektivt. Eftersom tid for mange er en mangelvare, bør du virkelig effektivisere dine træningsmetoder for at få de ønskede resultater. Det kan du blandt andet gøre ved at søge professionel hjælp. Flere fitness guruer tilbyder deres hjælp. Disse har så meget viden og kundskab, at de kan effektivisere din træning og din kost i voldsom grad.

Gå op i dit tøj
Dit tøj repræsenterer din person. Hvordan du ser ud er helt afgørende for hvordan folk opfatter dig som person. Dit tøj har uden tvivl en kæmpe påvirkning på dit førstehåndsindtryk. Det er blevet meget populært at klæde sig som en gentleman, hvilket også er blevet en del nemmer efter virksomheden: www.thedanishgentleman.dk blev etableret i efteråret. Her kan du vælge præcis de gentande, som får dig til at fremstå som en rigtig gentleman. De har en meget stor kollektion af 3 forskellige typer af skjorter, heriblandt ternede skjorter, business skjorter og oxford skjorter.

 

Gå op i din krop
Det er desværre ikke alt en effektiv træning, og noget godt tøj kan dække. Til disse mere forankrede ’fejl’ må du gå til en professionel behandler. Det kan blandt andet være, du føler dig irritereret over dine skæve tænder, hvorfor eksempelvis du må gå til en proffesionel tandlæge.

Der kommer hele tiden nye behandlingsformer. Der er for eksempel de seneste par år, kommet meget mere effektiv behandling mod hårtab. Det mest klassiske eksempel er Wayne Rooney, der lige pludselig dukkede op på fodboldbanen som en ny mand med flot hår på hovedet. Derefter så han endnu bedre ud med en rigtig fede skjorter fra brands som Ralph Lauren og The Danish Gentleman.

 Postet by pn@metalwo.dk via AdSet linkbuilding network