Skrædderi på Borgergade i København

På Borgergade 15a i hjertet af København ligger et skrædderi. Skrædderiet hedder Papilio og er et vaskeægte italiensk skrædderi med pasion for design og mode uden det skal koste en bondegård.
Hos Papilio skræddersyer vi jakkesæt til arbejde og hverdag, men selvfølgelig også til weekendbrug og festlige begivenheder – vi tilpasser tøjet til lige det behov du måtte have.
Made to measure er vores motto. Vi gør os umage, så du kan nyde godt af vores grundighed og bære vores produkter med glæde og stolthed.

Vi opererer med fem vigtige fundamenter i vores proces:
Nr. 1 – Designet – Vi rådgiver dig ud fra dine ønsker og behov, så vi sammen når frem til et tilfredsstillende og lækkert designet resultat, som du vil få glæde af i mange år frem.
Nr. 2 – Materiale – Kun de bedste stoffer og materialer er godt nok til vores kunder. Vi indkøber derfor materialer fra førende forhandlere såsom Loro Piana, Reda Dormeuil, Holland & Sherry m.fl, for at sikre en høj kvalitet.
Nr. 3 – Måle – Vi bruger de helt rigtige måleteknikker, så du sikrer et helt perfekt jakkesæt, der sidder som det skal. Vi har stor erfaring i branchen, så du kan trygt overlade målearbejdet til os.
Nr. 4 – Konstruktion – Afhængigt af dine ønske og behov skræddersyer vi og udvikler produktet fra bunden, så du kan få lige det design og de materialer og stoffer, der passer til dig. Det giver en professionel stolthed at skabe et stykke tøj helt fra bunden.
Nr. 5 – Håndværket – Dit næste produkt bliver skræddersyet ud fra ‘made to measure’ og ‘bespoke’. Håndværket er af høj kvalitet, så du vil ikke blive skuffet over at vælge Papilio som din skrædder.

Vi elsker vores fag og arbejde, som vi tager meget seriøst, uden at det nødvendigvis går ud over dit budget. Vi mestrer både den gamle skole inden for skrædderi, men er også helt opdateret på tidens trends og mode.

Vi har mange forskellige stile, stilarter (såkaldte styles), og derfor helt sikkert en stil, der passer til dine behov.
Skal det være afslappe og casual – så kan vi lave det. Skal det være mere fint og festligt – så kan vi lave det. Skal det være seriøst og business-orienteret – så kan vi lave det.
Ring til os eller besøg os i vores skrædderi på Borgergade og fortæl os om dine ønsker, så finder vi sammen en løsning, du helt sikkert ikke vil fortryde.

Vores store erfaring i branchen har givet os mange glade og tilfredse kunder. Skulle der mod alt forventning opstå komplikationer, står vi selvfølgelig klar i vores Skrædderi på Borgergade i København – kvit og frit.

Vi ser frem til at modtage dig i vores skrædderi.Postet by Papilio via AdSet linkbuilding network