Spar penge på din næste flytning (25%)

Få gratis tilbud på flyttehjælp i Odense. Indtast din opgave på 3 min. Vi finder de bedste flyttefirmaer. Sammenlign nemt tilbud og priser.

Hvilket flyttefirma skal man vælge?

Hurtig og enkelt flytning i Odense – brug Billig-Flyttemand.dk. Har du en bolig fuld af møbler som skal flyttes til eller fra Fyn? Vi er en gratis onlineportal med mange års erfaring i bagagen. Hvis du vælger en af vores samarbejdspartnere som din møbeltransportør, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført hurtigt og smertefrit.

Du behøver ikke frygte smadrede tallerkner, knuste ruder i skabe og lignende ved en flytning – det garanterer vi. Er du ung og stærk, med kun et enkelt rum eller to som skal flyttes, er det også muligt at flytte lejligheden i Ølgod selv, med hjælp fra et par venner.

Har du derimod en hel lejlighed eller et hus i Ølgod, hvori du har boet i længere tid og derfor har godt med møbler, vil det tage rigtig lang tid at få flyttet det hele, samtidig med at din ryg og knæ nok ikke vil takke dig for besværet.

Inden- og udenlandske transporter og flytning

Jylland og Fyn er delt på flere måder. Erhvervsmæssigt har Jylland haft den største vækst i industribeskæftigelsen i 70′- og 80’eme, men store dele af regionen er fortsat helt afhængig af fisk- og landbrugsprodukter. Et synligt tegn er det store antal køletransporter og tilbud på kølelagerkapacitet i havnene og i transportcentrene. Industrivæksten har været ulige fordelt.

Den største vækst har fundet sted i Ringkøbing og Viborg amter, men koncentrationen af virksomheder er størst i Århus-Vejle området. Sammen med adgang til gode vej-, havne- og baneforbindelser har området udviklet sig til Jylland og Fyns vigtigste knudepunkt for inden- og udenlandske transporter. Dog er Padborg størst som grænseformidler i flytning, men i modsætning til Århus og Vejle amter uden bagvedliggende godsunderlag i Sønderjylland amt.

Den hurtige vej til den bedste flyttemand til opgaven

  • Få 3 tilbud fra effektive firmaer
  • Find dygtige firmaer til flytning her
  • Du får tilbud fra erfarne firmaer
  • Det er helt gratis og uforpligtende
  • Spar mindst 10% på din opgave

Husk flytteforsikringen

Man skal dog huske, at et godt flyttetilbud ikke udelukkende handler om pris men også om man har tiltro til flytteforretningen, om de kan flytte på den dag du har valgt, om forsikring er inkluderet osv Den store forskel i priserne dækker også over, at der forskel på flyttefirmaerne. Nogle firmaer er specialiseret i flytning i større flytte opgaver og firmaflytninger, og andre er med lastvogne og mandskab parat til at udføre små opgaver – og de vil oftest også være de billigste. I forhold til flytteforsikringen skal man huske, at den ikke dækker, når skaden er hændt fordi ejendelene er pakket utilstrækkeligt. Spejle skal f.eks. være emballeret ekstra omhyggeligt. Sørg i det hele taget for, at alt er pakket forsvarligt ved flytning. Få evt. et flyttetilbud inklusiv nedpakning udført af flyttefirmaet.Postet by ErikOlesen via AdSet linkbuilding network