Spil for at komme ud af en stresset hverdag

Vi kender det alle sammen. Et stresset arbejde og man er helt færdig når man kommer hjem. Man hopper nærmest bare på hovedet i seng. Det kan være fint i en periode, men pludselig bliver man træt af det. Der er flere måder at imødekomme dette, f.eks. kan du begynde at spille computer- eller Playstation spil. Det gode ved at spille i forbindelse med stressede perioder, er at du glemmer stressen fra arbejdet fuldstændigt. Du kommer hjem, og træder ind i en helt anden verden. Om det så er med venner eller alene, så kan det gøre noget helt specielt for dig, og gøre at du lærer nye folk at kende og få noget mere ud af dagen.

Hvilket spil skal jeg spille?

Det kan være svært at sige helt nøjagtigt hvilken spil du skal spille. Mange mennesker elsker f.eks. strategi spil, first-person-shooter spil eller Tower Defense. Hvis du er mest til Strategi spil kan det anbefales måske at kigge ind i noget Starcraft. Det er et strategi spil, som rigtigt mange mennesker spiller og du kan nemt møde nye mennesker derinde, men også sagtens spille med dine venner. Er du mest til first-person-shooter så skal du helt sikkert tjekke CS-GO. Det er et virkelig fedt spil fra Counter Strike de fornyligt har udgivet. Det giver dig mulighed for at spille på hold med andre spillere, men også for at bevæge dig højere op i rankings. Det er altid dejligt at stige en rank!

BTD5 – et Tower Defense spil, du sent vil glemme

BTD5 er et Tower Defense spil, som er rigtig populært verden over. Det er et spil som er udviklet af Ninja Kiwi. BTD5 handler simpelthen om at tjene så mange penge som muligt med så lidt defense som muligt. BTD5 kan være svært i starten, men der findes en masse youtube videoer, både på dansk og engelsk. Derudover findes der online guides (f.eks: http://www.btd5.dk), så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang. Du kan spille spillet online, med dine venner, men også med spillere du ikke kender. Det er et spil du kan bruge virkelig mange timer på, og BTD5 bliver ved med at blive svære og svære. Det giver hele tiden nye udfordringer, som man som spiller bare har lyst til at klare, og blive ved og ved med at spille BTD5

Det vigtigste er…

Du finder et spil, som du er tilfreds med og kan nyde i mange timer. Hvis du bliver ved med at skifte spil, og skal lære nye ting hele tiden, kan du være uheldig at blive stresset igen. Det gør ikke noget at man går lidt død i det man spiller, for når man så kan mærke fremskridt, er det helt sikkert det hele værd. Jeg håber du har lært noget ved at læse denne artikel.

God dag!Postet by magnussampson via AdSet linkbuilding network